Nieuws over verzekeringen (335)

Dit nieuws via RSS

Sorteer op:
Per verzekeraar:
Geplaatst op maandag 19 december 2011

Zorgverzekeraar Blue, de jongerentak van VGZ, gaat via de Social Media aan de slag om consumenten aantrekkelijke kortingen aan te bieden. Om zich zo goed mogelijk te richten op de jongeren die een zorgverzekering af willen sluiten heeft men ervoor gekozen om Facebook in te schakelen.

Geplaatst op maandag 19 december 2011

Net zoals verschillende andere autoverzekeraars heeft ook verzekeraar AEGON besloten om de no-claimbeschermer uit het aanbod te verwijderen.

Geplaatst op woensdag 7 december 2011

In november kwamen de laatste zorgverzekeraars met hun nieuwe premies voor het komende jaar, waarmee het startschot tot het wisselen van verzekeraar gegeven lijkt. Dit jaar zullen echter minder mensen ervoor kiezen om over te stappen van verzekeraar dan eerdere jaren.

Geplaatst op vrijdag 2 december 2011

Het belang van duurzaam toerisme binnen de reisbranche blijft toenemen. Reisbrancheorganisatie ANVR heeft met haar leden al meerdere stappen gezet op het gebied van duurzaam toerisme. De mogelijkheden om CO2 neutraal te reizen nemen de laatste tijd ook toe. Organisaties zoals Greenseat en Trees for Travel spelen op de nieuwe ontwikkelingen in...

Geplaatst op vrijdag 25 november 2011

Uit een samenwerking tussen verzekeraar National Academic en studentenuitzendbureau Studentenwerk, is de goedkoopste zorgverzekering van Nederland tot stand gekomen. “We vonden dat we iets extra’s moesten bieden aan de studenten die bij ons aangesloten zijn”, meldt Rogier Thewessen van Studentenwerk. Besured biedt met een premie van €...

Geplaatst op donderdag 17 november 2011

Steeds meer verzekeraars maken de premie voor 2012 bekend en zorgen op die manier voor meer duidelijkheid omtrent de nieuwe verzekeringen. Zo heeft Blue, de jongeren afdeling van VGZ, ook haar premie bekend gemaakt, die €97 per maand zal gaan bedragen.

Geplaatst op dinsdag 15 november 2011

Bij de invoering van het nieuwe zorgstelsel in 2006 werd er gesproken over doelen als het verbeteren van de toegankelijkheid, de betaalbaarheid en de houdbaarheid. Het lijkt er echter op dat hier weinig van terechtgekomen is, aangezien de verzekeringen bijna twee keer duurder zijn dan net voor de invoering.

Geplaatst op maandag 14 november 2011

Net als een aantal andere zorgverzekeraars heeft OHRA de premies voor het aankomende jaar bekend gemaakt. OHRA biedt twee verschillende polissen aan, te weten een restitutiepolis en een naturapolis.

Geplaatst op vrijdag 11 november 2011

Het lijkt er dit jaar op dat veel consumenten het lastig vinden om hoogte te krijgen van de zorgverzekering. Anders dan andere jaren zitten Nederlanders met een hoop vragen, nu het kabinet een aantal maatregelen heeft aangekondigd die niet iedereen even goed duidelijk zijn.

Geplaatst op donderdag 10 november 2011

FBTO heeft de zorgpremie voor 2012 bekend gemaakt en heeft deze vastgesteld op €96,75 per maand.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema