Nieuws over Reisverzekeringen (26)

Dit nieuws via RSS

Sorteer op:
Per verzekeraar:
Geplaatst op donderdag 25 december

Op 22 december heeft Nationale Nederlanden verschillend premies verhoogd. Onder de getroffen producten vallen de aansprakelijkheidsverzekering, inboedelverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandsverzekering, doorlopende reisverzekering en autoverzekering. De premies zijn met 1 tot 13 procent toegenomen.

Geplaatst op donderdag 12 september

Nu dat de zomervakanties weer achter de rug zijn, zijn de drukste maanden voor reisverzekeraars weer aangebroken. Dit jaar dient men vooral claims in voor smartphones die tijdens de vakantie zijn beschadigd, gestolen of verloren. Dat blijkt uit onderzoek door verzekeraar Europeesche Verzekeringen.

Geplaatst op maandag 12 augustus

Volgens onderzoek door Zelf.nl dient ongeveer de helft van de vakantiegangers geen claim in bij hun reisverzekeraar nadat zij iets verliezen op vakantie. Een groot deel van de verloren of gestolen gadgets, tablets en zonnebrillen worden niet geclaimd bij de reisverzekering. Vier op de vijf vakantiegangers zou zelfs een verloren of gestolen iPad...

Geplaatst op donderdag 18 juli

In 2012 hebben Nederlandse reisverzekeraars rond de 200 miljoen euro uitgekeerd aan claims voor spullen die gestolen, verloren of beschadigd werden tijdens vakantie. Dit bedrag is iets lager dan wat de verzekeraars in 2011 uitkeerden. Het Verbond van Verzekeraars maakte dat donderdag bekend.

Geplaatst op maandag 24 juni

Gezinnen met twee kinderen die minimaal 17 dagen per jaar op vakantie gaan, zijn goedkoper uit met een doorlopende reisverzekering dan met een kortlopende reisverzekering. Vergelijkingssite Independer.nl deed onderzoek naar de kosten die gezinnen, koppels en alleenstaanden betalen voor reisverzekeringen.

Geplaatst op woensdag 19 juni

Uit onderzoek door TNS Nipo in opdracht van verzekeraar Nationale Nederlanden blijkt dat steeds minder Nederlanders over een doorlopende reisverzekering beschikken. Het aantal vakantiegangers met een tijdelijke reisverzekering bleef wel gelijk.

Geplaatst op donderdag 20 september

Reisverzekeraars hebben het momenteel druk met de schadeafhandelingen van de zomervakantie. Dit jaar is het de beurt aan de koffer om leiding te geven aan de lijst van meest beschadigde producten tijdens de reis. Dit blijkt uit een inventarisatie van de Europeesche Verzekeringen.

Geplaatst op vrijdag 10 augustus

Gemiddeld vinden Nederlanders het een stuk belangrijker een reisverzekering te sluiten ten opzichte van de rest van Europa. Bijna 80 procent van de Nederlanders stelt het belangrijk te vinden over een reisverzekering te beschikken, tegenover een gemiddelde van 55 procent van de rest van de Europeanen. Dit blijkt uit een onderzoek dat...

Geplaatst op dinsdag 10 juli

De Europese Commissie is hard aan het werk om de verzekeringsbranche te verbeteren. Een week geleden heeft de commissie meerdere plannen ingediend.

Geplaatst op vrijdag 29 juni

Consumenten die op vakantie gaan met een dure telefoon op zak en daarnaast ook nog andere elektronica meenemen, zoals bijvoorbeeld een iPod, navigatiesysteem of een tablet, kunnen vaak rekenen op een magere uitkering na diefstal.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17307
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema