Nieuws over verzekeringen (337)

Dit nieuws via RSS

Sorteer op:
Per verzekeraar:
Geplaatst op maandag 21 maart

Het blijkt dat ongeveer 4 op de 10 autoverzekeraars weigert automobilisten van 64 jaar of ouder aan te nemen wanneer het neerkomt op de autoverzekering. Dat betekent dat het voor die groep automobilisten relatief lastig is om een goede verzekering te vinden.

Geplaatst op maandag 21 maart

Independer.nl is een van de grootste vergelijkingssites op het gebied van autoverzekeringen en reikt ieder jaar een award uit voor de meest populaire autoverzekering. Het is opvallend om te zien dat hier over het algemeen vooral de minder grote verzekeraars in naar voren komen.

Geplaatst op vrijdag 18 februari

Vanaf 1 maart zullen de premies voor autoverzekeringen omhoog gaan, vanwege het feit dat de Nederlandsche Bank heeft aangegeven dat de lagere premies niet langer te rechtvaardigen zijn.

Geplaatst op donderdag 17 februari

Met de voorjaarsvakantie staan de drukste wintersportweken weer om de hoek en worden er door alarmcentrale Eurocross Assistance zo'n duizend telefoontjes verwacht van Nederlanders die medische zorg nodig hebben terwijl ze zich in de Alpenlanden bevinden.

Geplaatst op maandag 14 februari

Het klanttevredenheidsonderzoek Reisverzekeringen dat in 2011 onder ruim 8500 bezoekers van Independer.nl gehouden werd heeft Zilveren Kruis Achmea als grootste stijger aangewezen. Zilveren Kruis Achmea wist ten opzichte van 2010 0,4 punten hoger te scoren. De beste reisverzekeraar van 2011 is, net als in 2010, Centraal Beheer Achmea met een...

Geplaatst op donderdag 9 december

Vergelijkingssite Independer.nl houdt sinds 2006 de premies van de autoverzekeringen bij en kan op basis daarvan uitspraken doen over de ontwikkeling die er op dat gebied gaan de is.

Geplaatst op dinsdag 23 november

Ruim 80 procent van de studenten is niet bereid om de zorgverzekering te kiezen met het hoogste eigen risico om op die manier de laagste maandpremie te hoeven betalen. Onderzoek dat door Studenten.net werd uitgevoerd naar het verzekeringsgedrag van studenten wees dat uit. Van de zorgverzekeraars is het Zilveren Kruis de populairste onder de...

« Vorige 10 1 2 3 ... 16 17 18 ... 32 33 34
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13207
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema