Nieuws over verzekeringen (337)

Dit nieuws via RSS

Sorteer op:
Per verzekeraar:
Geplaatst op vrijdag 11 november

Het lijkt er dit jaar op dat veel consumenten het lastig vinden om hoogte te krijgen van de zorgverzekering. Anders dan andere jaren zitten Nederlanders met een hoop vragen, nu het kabinet een aantal maatregelen heeft aangekondigd die niet iedereen even goed duidelijk zijn.

Geplaatst op donderdag 10 november

FBTO heeft de zorgpremie voor 2012 bekend gemaakt en heeft deze vastgesteld op €96,75 per maand.

Geplaatst op dinsdag 8 november

Anderzorg slaagt er eigenlijk ieder jaar weer in om een zeer scherpe premie neer te zetten en op die manier tot de meest voordelige zorgverzekeraars te behoren. Dit jaar zal de premie €96,25 per maand bedragen en is de verzekeraar opnieuw een goedkope aanbieder.

Geplaatst op dinsdag 1 november

AllSecur staat bekend om haar klantvriendelijke dienstverlening en heeft daar in 2011 dan ook enkele prijzen voor weten te winnen. Dat heeft de verzekeraar bovendien gemotiveerd om nog harder te werken aan de klantvriendelijkheid en op die manier nog beter te gaan scoren.

Geplaatst op dinsdag 1 november

De klantvriendelijke dienstverlening van autoverzekeraar Allsecur.nl heeft haar in 2011 verschillende prijzen opgeleverd. Publieksprijs 'Klant is Koning Award 2011' is de meest bijzondere vangst die de autoverzekeraar wist binnen te slepen.

Geplaatst op maandag 10 oktober

Route Mobiel kennen we natuurlijk vooral van het verhelpen van pech onderweg. Men heeft ervoor gekozen om ook een autoverzekering op te zetten en er op die manier voor te zorgen dat klanten er in ieder geval nooit alleen voor staan.

Geplaatst op maandag 5 september

AllSecur is de eerste verzekeraar in Nederland die er heel bewust voor heeft gekozen om de voorwaarden te laten herschrijven en deze op die manier begrijpelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Men is erin geslaagd om de voorwaarden zo te herschrijven dat ze op het taalniveau B1 terecht gekomen zijn.

Geplaatst op donderdag 16 juni

Onderzoek door Independer.nl heeft aangetoond dat veel mensen veel te veel betalen voor hun reisverzekering. Vakantiegangers die voor het gemak gelijk een reisverzekering afsluiten bij hun touroperator betalen vaak twee keer zoveel dan als ze hun reisverzekering afsluiten via een vergelijkingssite zoals Independer.nl of Verzekeraar.nl.

Geplaatst op donderdag 28 april

Iedereen met een auto doet er goed aan om de leeftijd van de auto mee te laten in de beslissing met betrekking tot het afsluiten van een verzekering. Zo wordt er over het algemeen geadviseerd om nieuwe auto’s all risk te verzekeren, maar is het voor auto’s vanaf 5 tot 10 jaar voldoende om voor een beperkt casco autoverzekering (WA+) te kiezen.

Geplaatst op vrijdag 25 maart

We kennen ze allemaal, de grappige reclames van Even Apeldoorn Bellen. Hadden we eerder tijgers, muizen en wespen als daders, nu is het de beurt aan een kudde schapen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

13323
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema