Nieuws over verzekeringen (335)

Dit nieuws via RSS

Sorteer op:
Per verzekeraar:
Geplaatst op dinsdag 8 november 2011

Anderzorg slaagt er eigenlijk ieder jaar weer in om een zeer scherpe premie neer te zetten en op die manier tot de meest voordelige zorgverzekeraars te behoren. Dit jaar zal de premie €96,25 per maand bedragen en is de verzekeraar opnieuw een goedkope aanbieder.

Geplaatst op dinsdag 1 november 2011

AllSecur staat bekend om haar klantvriendelijke dienstverlening en heeft daar in 2011 dan ook enkele prijzen voor weten te winnen. Dat heeft de verzekeraar bovendien gemotiveerd om nog harder te werken aan de klantvriendelijkheid en op die manier nog beter te gaan scoren.

Geplaatst op dinsdag 1 november 2011

De klantvriendelijke dienstverlening van autoverzekeraar Allsecur.nl heeft haar in 2011 verschillende prijzen opgeleverd. Publieksprijs 'Klant is Koning Award 2011' is de meest bijzondere vangst die de autoverzekeraar wist binnen te slepen.

Geplaatst op maandag 10 oktober 2011

Route Mobiel kennen we natuurlijk vooral van het verhelpen van pech onderweg. Men heeft ervoor gekozen om ook een autoverzekering op te zetten en er op die manier voor te zorgen dat klanten er in ieder geval nooit alleen voor staan.

Geplaatst op maandag 5 september 2011

AllSecur is de eerste verzekeraar in Nederland die er heel bewust voor heeft gekozen om de voorwaarden te laten herschrijven en deze op die manier begrijpelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Men is erin geslaagd om de voorwaarden zo te herschrijven dat ze op het taalniveau B1 terecht gekomen zijn.

Geplaatst op donderdag 16 juni 2011

Onderzoek door Independer.nl heeft aangetoond dat veel mensen veel te veel betalen voor hun reisverzekering. Vakantiegangers die voor het gemak gelijk een reisverzekering afsluiten bij hun touroperator betalen vaak twee keer zoveel dan als ze hun reisverzekering afsluiten via een vergelijkingssite zoals Independer.nl of Verzekeraar.nl.

Geplaatst op donderdag 28 april 2011

Iedereen met een auto doet er goed aan om de leeftijd van de auto mee te laten in de beslissing met betrekking tot het afsluiten van een verzekering. Zo wordt er over het algemeen geadviseerd om nieuwe auto’s all risk te verzekeren, maar is het voor auto’s vanaf 5 tot 10 jaar voldoende om voor een beperkt casco autoverzekering (WA+) te kiezen.

Geplaatst op vrijdag 25 maart 2011

We kennen ze allemaal, de grappige reclames van Even Apeldoorn Bellen. Hadden we eerder tijgers, muizen en wespen als daders, nu is het de beurt aan een kudde schapen.

Geplaatst op maandag 21 maart 2011

Het blijkt dat ongeveer 4 op de 10 autoverzekeraars weigert automobilisten van 64 jaar of ouder aan te nemen wanneer het neerkomt op de autoverzekering. Dat betekent dat het voor die groep automobilisten relatief lastig is om een goede verzekering te vinden.

Geplaatst op maandag 21 maart 2011

Independer.nl is een van de grootste vergelijkingssites op het gebied van autoverzekeringen en reikt ieder jaar een award uit voor de meest populaire autoverzekering. Het is opvallend om te zien dat hier over het algemeen vooral de minder grote verzekeraars in naar voren komen.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema