Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 925 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (925)



Sorteer recensies op:
Professioneel, snel en rechtvaardig Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Thea & Kees op zondag 20 oktober 2013 over Delta Lloyd Inboedelverzekering

Enkele maanden geleden is er bij ons ingebroken. Helaas is er erg veel meegenomen ( televisie, sieraden, laptop, camera etc.) Flinke dure dingen... We hadden nog geen eerdere ervaringen met Delta Lloyd omdat we pas zijn overgestapt van inboedelverzekering, naar een goedkopere.

Ik heb gelijk die ochtend gebeld toen we de inbraak ontdekte, we zijn heel erg vriendelijk geholpen, we werden een keer doorverbonden maar die medewerker was gelukkig al op de hoogte van het verhaal. Dit gebeurt ook niet vaak, normaal kun je 3x je verhaal doen.

De verzekering stuurde een expert langs, dit is allemaal vrij soepeltjes verlopen gelukkig. Dit stelt je enigszins toch nog gerust. Uiteindelijk hebben ze een fiks bedrag uitgekeerd, wat ook overeen kwam met de waarde van de spullen. Voor de zekerheid heb ik ook het schaderapport opgevraagd. Dit kwam redelijk overeen. Ik vond dat dit allemaal erg professioneel verlopen is.

Ik kan deze verzekering aanraden aan iedereen. Snel en goed geholpen en je betaald een schappelijke maandpremie.

slecht in declaraties Totaalscore: 1.2
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 1.2
Door weetikwel op dinsdag 15 oktober 2013 over AnderZorg Zorgverzekering

declaraties duren veels te lang! er word wel snel gehandelt als er betaald moet worden maar geld terug storten duur langer dan wij er over mogen doen

administratie janboel Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.0
Door R.L op dinsdag 15 oktober 2013 over Menzis Zorgverzekering

het is een janboel in de administratie van menzis
ben al bijna 2 jaar bezig om duidelijkheid te krijgen over betalingen die gedaan zijn maar zijn verdwenen en menzis weet niet waar.

Alles onder 1 dak! erg fijn Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door d van Berkel op zondag 13 oktober 2013 over HEMA Inboedelverzekering

Ik ben al lang klant bij de Hema met verschillende verzekeringen. Ik heb nooit problemen gehad en ben heel erg tevreden.

De voordelen van de Hema:
- Na mn verhuizing leek het mij handig om een nieuwe verzekering af te sluiten, waaronder woonhuisverzekering en inboedelverzekering. Omdat ik al klant bne bij Hema en hier zeer tevreden over ben, heb ik besloten om deze ook bij de Hema onder te brengen. Dit is toch handiger dat alles onder 1 dak is ondergebracht. Het afsluiten van deze inboedelverzekering is vlekkenloos verlopen. Zeer tevreden.

De nadelen van hema, is toch dat de premies redelijk hoog zijn. Ik zou er niet voor overstappen omdat de service toch echt wel goed is.

Enige tijd geleden heb ik problemen gehad met mijn autoverzekering en met 1 telefoontje was dit opgelost. Ik hoor vna vrienden vele andere verhalen over verzekeringen. Daarom ben ik blij dat ik bij Hema zit en dit wel goed en snel wordt opgelost. Waarom zou ik dan nog overstappen? Prima!

Domme fouten Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Markt de Wit op zondag 13 oktober 2013 over ZEKUR Autoverzekering

Ik heb slechte ervaringen met Zekur. Bij het afsluiten van onze tweede auto werd de verzekering van onze eerste auto zonder te vragen stopgezet. Ik heb meteen gebeld en ipv dat ze deze wijziging ongedaan hebben gemaakt hebben ze juist een nieuwe verzekring afgesloten. Dit betekent dus met hogere premie etc.

Helaas kwam ik hier pas achter toen het werd afgeschreven. Gebeld en werd er door zekur gemeld dat ze het gingen uitzoeken en ik binnen 3 weken bericht zou krijgen. Dit geintje heeft uiteindelijk 2 maanden geduurd. Dingen werden verkeerd gewijzigd en het moest weer opnieuw worden opgezocht. Uiteindelijk moest het natuurlijk ook nog teruggestort worden.

Ik heb toen beslist op mijn verzekering bij Zekur op te zeggen, voor BEIDE auto's. gelukkig ging dit soepeler. Met mijn nieuwe verzekering ben ik zeer tevreden. Maar de autoverzekering van Zekur kan ik niet aanraden. Veel te veel gedoe. Waarom duurt het zolang dat er iets uitgezocht is?

Komt niet professioneel over Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Maria op zondag 13 oktober 2013 over OHRA Autoverzekering

Ik ben inmiddels al 3 jaar weg bij Ohra, omdat ik de klantenservice erg slecht vond. Ik had schade gereden en het was allemaal maar lastig en het duurde heel erg lang voordat ik het geld op mn rekening had. Ik heb toen maar besloten om terug te gaan naar mijn vorige autoverzekering.

Nu kreeg ik een maand geleden een mail met:

"Uw auto is bij ons verzekerd. Wij vinden uw mening belangrijk, en zijn daarom benieuwd of u tevreden bent en wat u van uw OHRA Autoverzekering vindt. U als klant weet als geen ander wat de plus- en minpunten van ons product en onze dienstverlening zijn. Daarom nodigen we u uit om om mee te doen:"

Heel vreemd hoor als je al 3 jaar weg bent. Dan gaat er toch echt iets mis met de database. Zonde, want het is een vrij goedkope verzekering, maar op deze manier komt het niet erg professioneel over.

Op aanraden van, zeer goede verhoudingen Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door Thomas op zondag 6 oktober 2013 over ING Autoverzekering

Omdat de zorgverzekeringen een stuk duurder werden besloot ik dit toch meer eens allemaal grondig door te nemen. Waren ze nog actueel qua prijs en zijn de voorwaarden nog wel goed? Normaal keek ik hier om eerlijk te zeggen niet zoveel naar om. Al mijn verzekeringen waren aan de goede kan, behalve mijn autoverzekering bij NetPolis. Die was flink aan de prijs. Ik heb wat rondvraag gedaan bij mijn familie, vrienden en collega's. Die raadde mij allemaal aan om de autoverzekering te nemen van de ING.

Aan de hand van deze adviezen heb ik toch maar mijn premie berekend en informatie opgevraagd. Ik betaalde voor NetPolis echt teveel. De premie was iets van 20-30 euro goedkoper. Nu loopt al een aantal maanden mijn verzekering bij de ING. Ook op internet kwam i namelijk hele goede beoordelingen tegen .

De verzekering is goed qua prijs en ook de voorwaarden zijn uitstekend. Ik heb de autoverzekering van ING al een keer moeten gebruiken. ik ben toen snel geholpen , ze zijn echt boven mijn verwachtingen uit gestegen. Ook ik zou dus de autoverzekering van ING aanraden.

Erik & Farah Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door Theodore op zondag 6 oktober 2013 over Salland Reisverzekering

Met het gehele gezin gaan wij regelmatig op vakantie. Iets waar je niet direct aan denkt, maar wel erg belangrijk is, is een reisverzekering. Omdat wij vaak 2 keer per jaar op vakantie gaan, hebben wij gekozen voor een doorlopende verzekering. Met een beetje puzzelen en vergelijken kwamen we uit voor Salland.

Salland is een reisverzekering met zeer goede voorwaarden. Omdat het een doorlopende verzekering betreft hoeven wij ons nooit zorgen te maken dat we ons vergeten te verzekeren. Dit geeft wel een veilig gevoel. De reisverzekering is scherp geprijsd. Wij hebben de verzekering een paar keer nodig gehad en zijn hierbij uitstekend geholpen. Vorig jaar in Istanbul was er een koffer stuk, wij hebben ter plaatse een koffer gekocht. De service van de medewerkers was toen echt uitstekend. Ze zijn hiermee snel aan de slag gegaan en het geld stond snel op onze rekening.

Dankzij ons heeft Salland ook 2 nieuwe klanten, wij hebben onze vrienden namelij ook de reisverzekering van Salland aanbevolen

Beter en goedkoper door Ohra zelf! Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Freek & Marian op zondag 6 oktober 2013 over OHRA Autoverzekering

Ik heb ongeveer 2 jaar geleden mijn auto laten verzekeren bij Ohra. Uit de testen bleek dit een goede verzekering te zijn qua prijs /kwaliteit. Mijn vrouw en ik hebben vorige maand allebei een motor gekocht. We hebben toen gebeld of deze motoren ook verzekerd konden worden bij Ohra. We werden erg goed geholpen en dit was geen enkel probleem.

Ipv een motorverzekering werden we geadviseerd om een verkeersverzekering af te sluiten, de medewerker gaf aan dat men dan veel beter verzekerd bent, (zelfs lopend!!) ook krijg je nog eens korting als je 3 verzekeringen bij Ohra hebt lopen. Mijn partner was dus gratis meeverzekerd! Dankzij het advies en deskundigheid van de medewerkers van Ohra ben ik nu veel beter verzekerd en ik ben goedkoper uit. Waar zie je dit tegenwoordig nog? Tegenwoordig moet alles maar snel etc. maar de medewerkers van Ohra hebben echt de tijd voor ons genomen. Wij zijn echt blij en kunnen dit iedereen aanraden.

traag en vaag Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Mike op vrijdag 27 september 2013 over VerzekerUzelf.nl Autoverzekering (WA+)

Mijn buurman is tegen mijn juist geparkeerde auto gereden.
Duidelijke en simpel, hij erkent aansprakelijkheid,.
Online alles ingevuld. Mail terug "binnen 24 uur nemen we contact op" Dan volgt de grote stilte.
Pas na 8 dagen na melding wordt per email contact met mij opgenomen, een obligaat standaard mailtje.
Enkele simpele vragen over hoe de afhandeling verder zal verlopen worden ook hierna in het geheel niet beantwoord.

De geleverde service is zo ontzettend traag en slecht dat ik het zelf maar met de tegenpartij en reparateur heb geregeld.
Heb geen idee waar ik premie voor betaal als er werkelijk geen enkele dienstverlening is, op wat obligate en extreem trage en vage mailtjes na.

Kortom, verzekeruzelf is absolute afrader!
Wat een waardeloze club.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema