iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 920 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (920)



Sorteer recensies op:
CZ niet eens zoveel duurder in 2019 Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door TJ op zaterdag 10 november 2018 over CZ Zorgverzekering

Gezien het feit dat er zorgverzekeringen zijn die boven de 130 euro per maand uitkomen, vind ik de prijs voor de kwaliteit van CZ niet eens zo gek klinken voor het jaar 2019. Voor de basisdekking zal ik volgend jaar net geen 125 euro per maand betalen, exclusief de aanvullende dekkingen waar ik nog niet zeker van ben welke ik volgend jaar denk nodig te gaan hebben. De verzekeringen worden weer duurder zoals we inmiddels wel kunnen verwachten maar ik zou het zelf zeer onverstandig vinden om naar de meest uitgeklede zorgverzekering te stappen, dan betaal ik zelf bij voorkeur een paar euro extra per maand om daarbij de garantie te hebben dat ik goede kwaliteit ontvang. Verplicht is het toch, doe het dan gelijk goed ook.

Ben al jaren bij deze verzekering zonder problemen, heb vrienden geadviseerd Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Martin De la Roij op woensdag 7 november 2018 over Centraal Beheer Autoverzekering (all risk)

Prima verzekering jaren lang goede ondersteuning

Trouwe klant van Unive door de goede kwaliteit en service Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Geertje op zondag 4 november 2018 over Univé Zorgverzekering

Unive heeft bij mij om de hoek een kantoor, wat alles heel makkelijk maakte voordat het digitale tijdperk echt tot leven kwam voor dit soort zaken. Even op de fiets om dit of dat te regelen mbt de verzekeringen, en klaar. Nu hoef ik nooit meer op de fiets te stappen om dingen te regelen, want Unive gaat gewoon met de tijd mee door alles online mogelijk te maken, en blijf ik steevast verzekerd bij Unive door de altijd positieve ervaringen die ik met ze heb. Ik kan ook online overstappen naar een ander, in de hoop dat ik geld bespaar en een verzekeraar kies met een vergelijkbaar goede kwaliteit/service. Maar dat idee trekt me niet door de comfort die ik vind bij Unive. Met de pakketkorting is het nog mogelijk om een paar procent (afhankelijk van het aantal afgesloten schadeverzekeringen) te besparen op premies, ik ontvang hiermee 4% korting. Niet echt iets om over naar huis te schrijven omdat in ieder geval de zorgverzekering al buiten boord valt (wat was dat anders fijn!), maar toch bespaart het ruwweg 20 euro op jaarbasis. Deze pakketkorting kan oplopen tot 10%, wat het toch zeker wel interessant maakt voor sommige mensen. Hoe dan ook, ik ben altijd goed te spreken geweest over Unive, hoewel ik onvoldoende ervaring heb met concurrerende partijen om nou echt te zeggen dat Unive de beste of de goedkoopste is.

Altijd een professionele indruk van OHRA Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Jacob op woensdag 31 oktober 2018 over OHRA Zorgverzekering

OHRA heeft met CZ een zeer sterke zorgverzekeraar achter zich staan. Dit betekent voor de klant dat de dekking goed en breed is, met veel afgesloten contracten bij zorgverstrekkers door heel Nederland. Bovendien is OHRA ijzersterk in de mogelijkheden die ze online biedt; op het gebied van online inzicht in jouw zorgverzekering, is niemand sterker dan OHRA. Vaak is het nog steeds moeilijk om iets simpels zoals de huidige status van het verbruikte eigen risico in te zien; bij OHRA is dat zeer eenvoudig. Ook buiten online om is OHRA zeer sterk, met een snelle response, of dit nou via e-mail of via telefoon is, deskundig antwoord en een allround professionele indruk.

Waar een enkeling op zou moeten letten is of diens medicijn naar keuze wel wordt vergoed, omdat soms exclusief de medicijnen van farmaceut X worden vergoed en niet die van Y en Z. Deze praktijken vinden niet alleen plaats bij OHRA; meerdere zorgverzekeraars hebben exclusieve afspraken met de makers van specifieke medicijnen. Sowieso handig om hier rekening mee te houden voordat men een nieuwe zorgverzekering afsluit voor het volgende jaar, bij welke zorgverzekeraar ook.

Op bovenstaande na heb ik nog geen echte nadelen ontdekt aan OHRA. De prijs is niet de laagste, maar de kwaliteit is dat ook zeker niet. De verhouding tussen prijs en kwaliteit is volledig naar mijn zin. OHRA heeft nooit lang op zich laten wachten als het aankomt op betalingen en handelt alles altijd zeer netjes af, met duidelijke communicatie.

Voor mij is het nog even afwachten of het in 2019 opnieuw OHRA wordt voor mij. Er zal een grote verandering plaats moeten vinden in de verhouding tussen prijs en kwaliteit om mij weg te jagen, maar je weet het nooit. Tot die tijd ben ik overtuigd van de kwaliteiten van OHRA voor mijn zorgverzekering, reisverzekering, inboedelverzekering en autoverzekering. Alleen rechtsbijstand neem ik voor nu elders af.

Beste goedkope zorgverzekering Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Joost op dinsdag 30 oktober 2018 over Just Zorgverzekering

Sinds dit jaar gekozen voor de basisverzekering van cz direct, puur omdat zij bij alle grote vergelijkers als beste goedkope zorgverzekeraar word beoordeeld. Ik ben nog jong genoeg om geen chronische ziekte te hebben, en probeer buiten dat ook gezondheidsbewust te leven. Nooit griep, nooit verkouden, helemaal niets. Dus ik had vorig jaar berekend hoeveel ik had kunnen besparen door de goedkoopst mogelijke zorgverzekering met maximaal vrijwillig eigen risico te kiezen, en dat kwam uit rond de 200 euro per jaar tov wat ik voorheen betaalde! Vanzelfsprekend direct de overstap aangevraagd, cz direct heeft wat dit betreft alle taken op zich genomen.

Nog geen gebruik gemaakt van zorg behalve de tandarts. Ik heb aanvullend Tand 1 afgesloten, waarmee ik 75% verzekerd ben tot een bedrag van 250 euro. Dit is niet perse een vereiste dekking voor mij maar toch zal ik deze voor de zekerheid wel houden. De premie is met 8 euro per maand niet onacceptabel hoog. De afhandeling van de kosten van mijn tandartsbezoek is vlekkeloos verlopen. Dat doet mijn vertrouwen in cz direct goed.

Cz direct heeft ook afspraken met sportscholen maar helaas valt mijn sportschool daar niet binnen dus kom ik niet in aanmerking voor korting op mijn abo. Wel een extra voordeel voor sommige jongeren die sportief willen blijven en minimale zorgpremie willen betalen.

Delta lloyd gaf onjuiste informatie over 100% fysiovergoeding Totaalscore: 4.0
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 4  
Dekking: 4  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.0
Door Bee op donderdag 25 oktober 2018 over Delta Lloyd Zorgverzekering

2 jaar terug was ik klant bij delta lloyd voor de zorgverzekering met als afspraak dat ik 100% fysio vergoed zou krijgen als ik voor het aanvullende pakket zou kiezen. Dit is mij via de telefoon bevestigt. Later dat jaar bleek dat ik sterk beperkt zou worden in het aantal bezoekjes dat ik aan de fysio mocht brengen omdat ik al over het limiet was van toegestane bezoekjes en er een boete zou volgen als ik niet zou minderen.
Fysio was voor mij een super belangrijk punt en ook 1 van de voorwaarden waar ik hard naar heb gezocht dat jaar zelfs al moest ik daar zelf persoonlijk extra geld voor betalen per maand. Om dan te zien dat de verzekeraar zulke afspraken in de prullenbak kan gooien zonder consequenties is bijzonder frustrerend terwijl ik verplicht thuis moet blijven zitten met lichamelijke klachten.
Na delta lloyd ben ik overgestapt op vvaa omdat die mij werd aangeraden door kennissen voor fysio. Daar betekend 100% vergoeding wel echt 100% vergoeding met het aanvullende pakket. Van delta lloyd heb ik nooit excuses of niks ontvangen over de bevestiging die mij is gegeven over de fysiovergoedingen via de telefoon.

Klantvriendelijk, betaalbaar, bereikbaar, hoge kwaliteit Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Bert op zondag 21 oktober 2018 over Univé Reisverzekering

Ik breng de meeste verzekeringen altijd onder bij unive door de goede ervaringen die ik over de jaren heb opgedaan. Voor mijn doorlopende reisverzekering is dit niet anders en wellicht is dit ook nog wel de verzekering waar ik het vaakst beroep op heb moeten doen.

Er zijn zeker 3 situaties geweest waar mijn familie tijdens een vakantie ziek werd of schade op heeft gelopen aan dure elektronica dmv diefstal of eigen knulligheid. Unive was in elk van deze gevallen snel te bereiken via de alarmcentrale met snelle uitbetaling als gevolg. De dekking van deze reisverzekering is behoorlijk ruim en in verhouding met wat je ervoor terugkrijgt ook spotgoedkoop. De kosten die wij nu al gemaakt hebben, zal unive niet zomaar aan ons terugverdienen.

Unive is klantvriendelijk, klantgericht, betaalbaar, heeft uitstekende voorwaarden en dekkingen, biedt snelle service, goede bereikbaarheid (dag en nacht) en hoge kwaliteit. Zeker een aanrader om mee op vakantie te nemen.

Slechte service in het buitenland. praatjes maar weinig actie. Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 3  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door nvt op zaterdag 20 oktober 2018 over AllSecur Autoverzekering

Totaal geen fan van deze partij als autoverzekeraar. In het buitenland autopech gehad, direct met Allsecur gebeld met de belofte dat alles in notime geregeld zou worden. Wat bleek?? De hulpdienst liet uren op zich wachten, sta je dan langs de weg. Zelf ook nog eens vervoer moeten regelen om terug te komen naar ons verblijf tientallen kilometers verderop. Onze eigen auto bleek uiteindelijk ook langer nodig te hebben om weer rijklaar te worden gemaakt. We hebben onze vakantie nog maar net niet laten verpesten door de onkunde van Allsecur om ook buiten Nederland goede service te leveren aan trouw betalende klanten. Als kers op de taart werd er ook nog een niet gespecificeerde rekening van honderden euros opgestuurd toen we weer thuis waren. Gelijk overgestapt naar een beter beoordeelde en goedkopere verzekeraar voor onze autoverzekering. Naderhand is het niet moeilijk om slechte ervaringen met deze autoverzekeraar te vinden op het internet. Helaas kom je daar pas achter zodra het te laat is, dus voortaan doe ik zeker meer onderzoek voordat ik geld overmaak voor een nieuwe verzekering.

Top online beheer zorgverzekering, topmodules. Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.8
Door Joep-td op zaterdag 20 oktober 2018 over FBTO Zorgverzekering

Mij bevalt de zorgverzekering van fbto heel goed. Omdat deze verzekeraar de focus legt op online beheer van de verzekering door de klant zelf, kan ik bij fbto de meest uitgebreide opties en administratie voor mijn zorgverzekering gewoon online vinden. Zo hoeft de verzekeraar zelf ook minder te investeren in klantenservicemedewerkers, iets wat ook een nadeel kan zijn voor mensen die juist wel telefonisch contact zoeken bij de eerste de beste vraag. Tegelijkertijd maakt dit het voor fbto mogelijk om een iets lagere zorgpremie te bieden dan de gemiddelde zorgverzekeraar, wat ook weer een voordeel is.

Telefonisch schijnt fbto in ieder geval niet de sterkste te zijn (zelf geen ervaring mee dus kan ik niets aan toevoegen), op het gebied van aanvullende modules en online beheer van de zorgverzekering wel! Het is maar net waar jij zelf meer waarde aan hecht.

het is fijn als er zo verzekering achter je staat die nog dezelfde dag regelt Totaalscore: 9.9
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 10  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 10  
Totaalscore: 9.9
Door corrie rujevic op donderdag 20 september 2018 over Proteq Reisverzekering

mijn man had in het buitenland een lichte beroerte,
en ik belde gelijk naar Proteq hoe of wat te doen helemaal in de stres nou er werd gezegd rustig aan we zorgen dat het allemaal verzorgd word de volgende dag belde zij mij op en vroeg hoe het ging met mijn man. hij moest een paar dagen blijven en allerlei onderzoeken doen .deze mevrouw heeft mij echt geholpen en mijn man natuurlijk het is goed afgelopen .geen zorgen heerlijk

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15069
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema