iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 920 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (920)



Sorteer recensies op:
Bij DAS moet je er zelf achteraan Totaalscore: 5.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 4  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.0
Door Anoniem op dinsdag 8 november 2011 over DAS Rechtsbijstandverzekering

De rechtsbijstandverzekering van DAS kan niet bepaald aangeraden worden. Zodra je de rechtsbijstand wilt inschakelen krijg je te maken met een slechte service van DAS die enkel omschreven kan worden als halfgebakken, sloom en slordig. Het advies kan vele malen completer en duidelijker. DAS is heel erg sloom in reageren - terugbellen of mailen, ho maar. Je moet er altijd zelf achteraan zitten om op de hoogte te blijven. Dossiers kloppen vaak niet of raken ze kwijt.

Ik ben weg bij DAS, het is hoog tijd dat ik een rechtsbijstandverzekeraar vind die het betalen wel waard is.

Online uitvaartverzekering regelen en aanpassen Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door J. de Boon op dinsdag 8 november 2011 over OHRA Uitvaartverzekering

Reden voor mij om voor OHRA als uitvaartverzekeraar te kiezen was omdat het allemaal online geregeld kan worden. Ik had immers geen zin of tijd om naar een kantoor te stappen of om lang aan de telefoon te hangen om een uitvaartverzekering te regelen.
Op de website van OHRA kan alles gelezen worden en kan ook de premie voor de uitvaartverzekering snel berekend worden. Kon helemaal zelf kiezen hoeveel er uitgekeerd moet worden en of Monuta de uitvaart moet verzorgen of niet. Dat de OHRA uitvaartverzekering via het internet geregeld kan worden en achteraf ook online aangepast kan worden was voor mij een grote plus.

De hond moet maar net bij de hondenverzekering passen. Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.2
Door Remco op maandag 7 november 2011 over Petplan Hondenverzekering

We hebben in totaal 2 honden, een oude en een jonge, waarvan er 1 verzekerd is via Petplan. Toegegeven is de hondenverzekering van Petplan ook niet ideaal voor onze oude hond (omdat tandzorg niet gedekt wordt, en oude honden daar al snel behoefte aan hebben), toch hebben we onze oude rakker verzekerd met deze hondenverzekering om de meeste bezoekjes bij de dierenarts vergoed te krijgen. Je hoeft immers maar de deur binnen te lopen en je bent 30 euro armer. Verschrikkelijk duur allemaal!

Reden dat we deze verzekering niet voor onze jonge hond hebben, is omdat het om een engelse bulldog gaat. Die honden staan bekend om hun problemen met heupen en ellebogen. De Petplan hondenverzekering vergoedt dat soort zaken niet. Je moet wel logisch nadenken en het hondenras een beetje afstemmen op de hondenverzekering. Via de dierenarts konden we een dierenverzekering afsluiten met een premie van 30(!) euro per maand, maar dan nog zou het 3 maanden duren om de verzekeraar (naam is me ontschoten) op te laten draaien voor de kosten van een operatie. Dat gaat net iets te ver. De hond is inmiddels gelukkig al sinds de sterilisatie niet meer bij de dierenarts geweest, hopen dus dat dat zo blijft.

Reisverzekering met een goede dekking, zonder eigen risico! Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Bert Bos op maandag 7 november 2011 over AEGON Reisverzekering

"De reisverzekering van AEGON mag dan niet de goedkoopste zijn, maar biedt de meest uitgebreide dekking voor een onbezorgde vakantie: wat voor een vakantie dan ook." beschrijft de reden waarom ik voor de AEGON reisverzekering heb gekozen. Nog een voordeel is dat er geen eigen risico is, zoals wel bij Univé.
De dekking van de doorlopende AEGON reisverzekering is bovengemiddeld goed, het eigen risico is nog beter. De maandpremie mag daardoor wel een paar euro hoger liggen dan bij concurrenten, daar kan ik wel het nodige begrip voor tonen. Zolang ik maar goed verzekerd ben tijdens het reizen.
Normaal heb ik het niet zo met de Consumentenbond, maar in dit geval hebben ze ook in mijn ogen een prima reisverzekeraar als beste getest.

De Univé zorgverzekering doet wat ik ervan verwacht Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.4
Door C. van Essen op maandag 7 november 2011 over Univé Zorgverzekering

Zolang ik me kan herinneren is Univé al mijn zorgverzekeraar. In al die tijd heb ik geen klachten te melden over Univé.

Zo'n 6/7 jaar geleden heb ik een paar maanden fysiotherapie gehad als gevolg van een ongeluk, dit werd gewoon netjes vergoed. Ook ben ik dat zelfde jaar, als gevolg van datzelfde ongeluk, doorgestuurd naar een revalidatiecentrum, waar ik ook geen cent voor heb hoeven betalen.

Ook alle keren dat ik naar een specialist moest of een scan in het ziekenhuis moest laten maken, heeft Univé niet moeilijk gedaan over het vergoeden van de gemaakte kosten.

Natuurlijk zullen er altijd mensen zijn en blijven die minder goede ervaringen hebben met de Univé zorgverzekering, maar ik heb in ieder geval alleen positieve ervaringen met Univé als zorgverzekeraar.

Zonder twijfel een van de beste autoverzekeringen en -verzekeraars Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 9  
Dekking: 9  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Bert Krom op zondag 6 november 2011 over AllSecur Autoverzekering (all risk)

De maandpremie van Allsecur ligt maar net onder die van andere populaire autoverzekeraars dus daar is Allsecur misschien niet zo fantastisch veel beter dan andere autoverzekeraars. Maar toch zal ik Allsecur niet snel vervangen, want ik ben heel erg tevreden over deze verzekeraar. Ik heb tweemaal schade aan mijn auto gehad (waarvan 1 mijn fout was), welke allebei zonder enige moeite door Allsecur werden vergoed. Wat mij betreft is de Allsecur all risk autoverzekering een van de voordeligste en beste autoverzekeringen die er is, aanraden doe ik hem ook zeker.

Afhandeling van de schade kan slordig verlopen Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Ronald op zondag 6 november 2011 over InShared Inboedelverzekering

InShared is al een tijd mijn inboedelverzekeraar, omdat de premie bij deze verzekeraar zo voordelig is en de dekkingen ook helemaal niet verkeerd zijn.
Echter heb ik wel iets aan te merken op InShared, namelijk over de afhandeling van schade. Zodra je schade oploopt en een claim indient bij InShared, dan kan je een paar weken wachten voordat er een schadeexpert langskomt.
Voor mij duurde dat ongeveer 2 weken. Achteraf kreeg ik bericht dat er opnieuw gecontroleerd moest worden en ik dus nog eens 2 weken moest wachten voordat ik zou weten of InShared wel of niet de schade zal vergoeden. Hier moest ik ook zelf voor bellen omdat InShared mij niet uit eigen initiatief op de hoogte stelde.
Dit is het enige punt van InShared waar ik niet tevreden over ben. Ik verwacht natuurlijk dat alles gelijk goed verloopt en dat er later niet nog een excuus achteraan komt om onder de claim uit te komen.

Heel flexibele autoverzekering van Autoweek Totaalscore: 7.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.2
Door R. de Groot op zaterdag 5 november 2011 over Autoweek Autoverzekering

De autoverzekering en de voorwaarden ervan zijn bij Autoweek heel flexibel. Ik zou mijzelf niet het type noemen dat echt alle autoverzekeringen op het internet gaat vergelijken, en waarom zou ik? De flexibiliteit van de autoverzekering van Autoweek sprak mij gelijk aan en ben ook altijd een liefhebber geweest van Autoweek.nl.

De verzekering is dagelijks opzegbaar, niet dat ik van plan ben op te zeggen, het is wel fijn om de mogelijkheid te hebben; de dekkingen kunnen op dagbasis gewijzigd worden, wat de autoverzekering lekker flexibel maakt; ze vragen een lagere premie wanneer er minder kilometers gemaakt worden, wat perfect bij mij past omdat ik niet elke dag op pad hoef; er zit standaard een haal, breng en reparatieservice in de autoverzekering; het eigen risico is ook flexibel. Voor mij waren deze voordelen genoeg om Autoweek eens te proberen, tot nu toe zonder grammetje spijt.

Lagere premie voor de zorgverzekering, slechtere klantenservice. Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door John op zaterdag 5 november 2011 over AnderZorg Zorgverzekering

Als het aankomt op de premie van de zorgverzekering, is AnderZorg absoluut 1 van de goedkoopste zorgverzekeraars. Die lagere premie is er alleen wel omdat er bij AnderZorg geen fantastische klantenservice vanaf kan, en ook de administratie niet op en top in orde is. Ik heb zelf ook wel eens iets meegemaakt met de klantenservice waar ik niet tevreden over was, toen ik net klant werd bij AnderZorg kostte het bv. 70 cent per minuut om te bellen, nu is dat tarief gelukkig sterk verlaagd naar 15 cent per minuut. Dan heb ik als alternatief wel eens gemaild als ik weer een vraag had over een declaratie die op zich liet wachten (2x gebeurd), alleen moest ik dan bijna een week wachten op een reactie, wat nou ook niet bepaald ideaal is.

Uiteindelijk is AnderZorg een zorgverzekeraar met 1 van de laagste premies, maar klachten over de klantenservice zijn er niet zeldzaam, vergeet dat niet!

Allsecur de populairste autoverzekeraar van 2011 Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door B. Bartens. op vrijdag 4 november 2011 over AllSecur Autoverzekering

Op het internet ben ik aan het vergelijken geweest om een nieuwe autoverzekering af te sluiten. Toen kwam ik tegen dat Allsecur de populairste autoverzekeraar van 2011 is en dat ze vooral goed scoren op polisvoorwaarden en premiekosten.

In 2010 was het niet anders, en werd de autoverzekering van Allsecur op basis van premie, kwaliteit, dekking en klanttevredenheid verkozen tot beste keuze.

Ik ben er dus zeker van dat ik niet fout zit met de populaire Allsecur als autoverzekeraar. Kan ook gerust zeggen dat ik heel tevreden ben over de kosten die ik moet betalen en de dekking/service die de verzekering te bieden heeft, voor een minimaal pakket.

« Vorige 10 1 2 3 ... 45 46 47 ... 90 91 92
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15069
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema