iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 920 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (920)



Sorteer recensies op:
Veel en duidelijke informatie gehad Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Ria op dinsdag 10 september 2013 over Besured Zorgverzekering

Samen met mijn man zijn wij op zoek gegaan naar een goede zorgverzekering. We hebben van meerdere verzekeraars informatie opgevraagd. Besured kwam als beste uit de bus. Wij kregen hier ook de meeste informatie van, wat ook allemaal erg duidelijk was. Nu zijn we inmiddels al een goed half jaar verzekerd en we zijn zeer tevreden.

Telefonisch afsluiten duurder dan internet Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Kees van Vliet op dinsdag 10 september 2013 over OHRA Autoverzekering

Wat ik erg vreemd vind is dat ik op de website op een tarief van €20. Omdat ik het via internet toch altijd wat complex vind heb ik het geprobeerd telefonisch af te sluiten. Hierbij kwam ik op een bedrag van €25 uit voor mijn WA verzekering. Ik snap hier nog steeds niets van. De medewerkers konden hier ook geen duidelijke uitleg over geven.

Lianne Heuvelmans Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Leontien op dinsdag 10 september 2013 over ABN Amro Inboedelverzekering

Ik schrijf deze review over de ABN AMRO omdat ik zeer tevreden ben en dit mag ook wel gezegd worden. Ik heb nog nooit problemen gehad. Ze richten zich echt op de service. Fijne mensen aan de telefoon en je hoeft niet lang te wachten op je geld. Hoe klein of hoe groot het probleem ook is, de service is altijd perfect!

Ik ga op zoek naar een andere verzekering Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.6
Door Hugo op dinsdag 10 september 2013 over Onna Onna Inboedelverzekering

Ik ben zeer ontevreden over Onna Onna. In juni heb ik een inbraak gehad. Helaas is het vrij rustig aan de kant van Onna Onna... We hebben niks geen expertise, post, telefoontje of mail gehad. Wat grappig is, wel reclame over Onna Onna over het komende jaar..,.. Nou nee bedankt. Ik ga op zoek naar een andere verzekering.

Hebben enorme steun geboden Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Lydia op dinsdag 10 september 2013 over FBTO Reisverzekering

Wij zijn enorm tevreden over de reisverzekering van FBTO. Wij zijn dit jaar gestrand in Florida omdat mijn kindje erg ziek was. We mochten toen ook niet naar huis vliegen. Wij hebben meteen naar FBTO gebeld en zij reageerde zeer snel. We kregen meteen genoeg duidelijkheid en ondersteuning. Ze hebben een nieuwe terugreis geregeld. We hebben afgesproken dat wij eerst de kosten zouden voorschieten en dit heel snel weer zouden terugkrijgen. Dit was ook zeker het geval. Wat zijn wij goed geholpen!

Zeer snelle vergoeding ontvangen Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Lauren op dinsdag 10 september 2013 over Meeùs Reisverzekering

Tijdens onze reis naar de Algarve deze zomer bleek dat 2 van de 4 koffers ernstig beschadigd waren tijdens de vliegreis. Omdat we niet echt verder konden met deze koffers hebben we op het vliegveld nog 2 nieuwe koffers gekocht. De rekening is door Meeùs ontzettend snel vergoed. Wij zijn erg tevreden!

Nog nooit zo verzekering mee gemaakt Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 2  
Dekking: 2  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Claudia op dinsdag 10 september 2013 over Aevitae Zorgverzekering

Via werk een zorg verzekering afgesloten, alleen
Tandarts verzekering zelf moeten betalen.
Vorig jaar wat problemen geweest met betalingen van de tandartsverzekering
Dat is in november 2012 opgelost.
Iedere maand de 11de netjes met tandarts premie betaald
Zet eavitea per maart 2013 zomaar me tandartsverzekering stop!!!
Maar ik heb tot nu toe nog steeds netjes betaald omdat ik van niks wist.
Nu kan me tandartsverzekering niet verder lopen moet tot volgend jaar weer wachten!
Nu wil ik gewoon dat me tandartsverzekering doorloopt
Of ze moeten al die maanden terug betalen, maar ook daar hoor ik niks van!
Zo slechte verzekering maatschappij!!!

Onder 25 jaar niet mogelijk...? Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 5.4
Door Edward Nolles op maandag 9 september 2013 over InShared Autoverzekering

Ongelofelijk, Ik heb geprobeerd om mezelf te verzekeren bij InShared, maar dit is blijkbaar onmogelijk als je onder de 25 jaar bent. Ik vind dit echt belachelijk. Hoe moeten mensen die net hun rijbewijs hebben dan aan schadevrije jaren komen? Natuurlijk zijn er dwazen en stoere jongen, maar dat heb je ook boven de 25. Wat verwachten ze? Dat iedereen eerst wat schadevrije jaren opbouwt en dan na hun 25e bij InShared allemaal hun auto's gaan verzekeren?

Waarom ik dit ooit gekozen heb? een raadsel Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 2  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.2
Door Monica op maandag 9 september 2013 over OHRA Autoverzekering (all risk)

Waarom ik ooit naar deze autoverzekering ben overgestapt is voor mij nog steeds een raadsel. Ik heb op 20januari een aanrijding gehad met een bromfiets, waarbij ik schuldig ben. Ik heb al vaak gebeld naar Ohra maar ik krijg geen enkele reactie over de stand van zaken. Mijn tegenpartij heeft zelfs nog een aantal keren geprobeerd te bellen, maar helaas hetzelfde resultaat. Zelfs na een terugbelverzoek word je niet terug gebeld...

Schandalig en onverantwoordelijk Totaalscore: 2.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 1  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.4
Door Ivo op vrijdag 6 september 2013 over ANWB Autoverzekering

Zeer slechte schade afhandeling waardoor vervolgschade is ontstaan en nu de ANWB hun verantwoordelijkheid niet neemt door de vervolgschade welke ik anders niet zou hebben gehad te vergoeden.

Situatie schets:

Woensdag avond 7 augustus 2013 heb ik een hulpvraag gedaan bij de wegenwacht omdat mijn stuurbekrachtiging het niet meer deed, hierop is er een medewerker van de wegenwacht bij mij geweest en heeft geconstateerd dat de multiriem die de stuurbekrachteging en airco aandrijft los ligt. Hij heeft de riem onbeschadigd verwijderd en me gezegd morgen de riem er even terug op laten leggen. Mijn vraag was "kan ik dan gewoon met de auto rijden?" antwoord "Geen enkel probleem meneer". Mijn volgende vraag was "Ik moet ongeveer 15 kilometer rijden voordat ik bij de garage ben (eerst naar mijn werk omdat ik vroeg begin en dan naar de garage), kan dat?" antwoord wederom "Geen enkel probleem meneer"

Zo gezegd zo gedaan echter vlak voordat ik op mijn werk ben gaan er wat lampjes branden op het dashboard en bij het afzetten de de motor hoorde ik een "rammel". Wederom de wegenwacht gebeld en deze zijn naar mijn werk gekomen en hebben geconstateerd dat de "Krukaspoelie + trillingsdemper + overgebleven multiriem kapot zijn. Besloten is dat de auto naar mijn garage wordt weggesleept. Deze heeft de auto op de brug gezet en er is geconstateerd dat doordat de andere riem ook kapot is gegaan deze de ditributieriem ook dusdanig heeft beschadigd dat deze nu ook vervangen dient te worden. Door deze diagnose ben ik zelf gaan kijken in de garage en ook ik heb met eigen ogen geconstateerd dat de distributieriem inderdaad goed beschadigd is totalen reparatie €950.

Conclusie is dat de krukaspoelie kapot was waardoor de multi riemen kapot zijn gegaan, dit zou de normale reparatie voor mij zijn geweest (€475). Maar omdat mij het advies is gegeven dat ik "gewoon" door kon rijden met mijn auto is er ook schade veroorzaakt aan de distributieriem en nu moet ik deze ook vervangen(€475). Ik wil dan ook de extra schade van het vervangen van de distributieriem verhalen op de anwb / wegenwacht. Ik heb specifiek gevraagd of ik kon doorrijden met mijn auto of dat het beter was van niet, ik heb dus echt een verkeerd advies gehad!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15069
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema