Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 925 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (925)



Sorteer recensies op:
"Slechte administratie" Totaalscore: 4.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 2  
Totaalscore: 4.8
Door Natalia op donderdag 12 september 2013 over Bewuzt Zorgverzekering

Ik hou graag de controle over afschrijvingen polis, declaraties enz. Dus het financiele overzicht. Ik kan dat niet vinden van Bewuzt. Ik kom maar niet op mijn digitale overzicht. Dat is een nadeel van deze verzekering; het overzicht.
Slechte administratie

Duidelijk, helder en snel Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Jochem op dinsdag 10 september 2013 over ING Autoverzekering (all risk)

Mijn houding tegenover de autoverzekering van de ING is positief. Ik ben er nog niet zo heel lang verzekerd maar ben wel enorm tevreden. Ik heb pas een aanrijding gehad naa 20 jaar mijn rijbewijs. Ik heb toen meteen contact gezocht om te vragen hoe ik dit moest regelen. Ze hebben me dit erg goed uitgelegd waardoor het voor mij ook helder was. Alles is snel en goed afgehandeld. Wat een fijne verzekering!

Eindelijk een verzekering die bij me past Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.2
Door Mo op dinsdag 10 september 2013 over Centraal Beheer Motorverzekering

Ik heb erg goede ervaringen met de motorverzekering van Centraal Beheer Achmea. Ik ben hier al 2 jaar verzekerd . Een tijdje terug is mijn motor omgevallen. Hij is hierdoor redelijk beschadigd. Hiervoor heb ik contact opgenomen met Centraal Beheer Achmea, omdat het anders wel een erg duur grapje zou worden. Ik ben snel en goed geholpen. Ik heb alles vergoed gekregen en de motor is ook alweer gemaakt. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend bij een verzekering maar uit ervaring weet ik dat dit lastig blijkt te zijn. Ik ben blij dat ik eindelijk een verzekering heb gevonden die bij me past!

Goed gehandeld ANWB! Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Jos op dinsdag 10 september 2013 over ANWB Bootverzekering

Enige tijd geleden hebben wij schade gehad aan ons roer. Dit is hierna prima geregeld. De ANWB heeft heel goed meegedacht. Ook kwamen ze met het idee om een vervangende boot te huren. deze huur is direct overgemaakt naar de huurder van de boot. Op deze manier hebben wij gewoon kunnen doen wat we wilde.

De anwb heeft heel goed gehandeld en meegedacht. Wij raden deze verzekering aan iedereen aan

prima verzekering voor een verzekering Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.4
Door Mirthe op dinsdag 10 september 2013 over Just Zorgverzekering

mijn vriend en ik hebben allebei een zorgverzekering afgesloten bij CZ. via depender hebben we vergeleken, hieruit kwam cz als het beste.

Jammer dat het contact met de klantenservice wat minder is. Ze hebben belooofd om mij 2x terug te bellen. Allebei de keren heb ik zelf terug moetenbellen.

De zorgverzekering is 1 van de goedkoopste. toch vind ik het niet goedkoop, maar goed dat geldt voor elke verzekering

Veel en duidelijke informatie gehad Totaalscore: 7.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.8
Door Ria op dinsdag 10 september 2013 over Besured Zorgverzekering

Samen met mijn man zijn wij op zoek gegaan naar een goede zorgverzekering. We hebben van meerdere verzekeraars informatie opgevraagd. Besured kwam als beste uit de bus. Wij kregen hier ook de meeste informatie van, wat ook allemaal erg duidelijk was. Nu zijn we inmiddels al een goed half jaar verzekerd en we zijn zeer tevreden.

Telefonisch afsluiten duurder dan internet Totaalscore: 6.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.0
Door Kees van Vliet op dinsdag 10 september 2013 over OHRA Autoverzekering

Wat ik erg vreemd vind is dat ik op de website op een tarief van €20. Omdat ik het via internet toch altijd wat complex vind heb ik het geprobeerd telefonisch af te sluiten. Hierbij kwam ik op een bedrag van €25 uit voor mijn WA verzekering. Ik snap hier nog steeds niets van. De medewerkers konden hier ook geen duidelijke uitleg over geven.

Lianne Heuvelmans Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Leontien op dinsdag 10 september 2013 over ABN Amro Inboedelverzekering

Ik schrijf deze review over de ABN AMRO omdat ik zeer tevreden ben en dit mag ook wel gezegd worden. Ik heb nog nooit problemen gehad. Ze richten zich echt op de service. Fijne mensen aan de telefoon en je hoeft niet lang te wachten op je geld. Hoe klein of hoe groot het probleem ook is, de service is altijd perfect!

Ik ga op zoek naar een andere verzekering Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.6
Door Hugo op dinsdag 10 september 2013 over Onna Onna Inboedelverzekering

Ik ben zeer ontevreden over Onna Onna. In juni heb ik een inbraak gehad. Helaas is het vrij rustig aan de kant van Onna Onna... We hebben niks geen expertise, post, telefoontje of mail gehad. Wat grappig is, wel reclame over Onna Onna over het komende jaar..,.. Nou nee bedankt. Ik ga op zoek naar een andere verzekering.

Hebben enorme steun geboden Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 9  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 9  
Totaalscore: 8.6
Door Lydia op dinsdag 10 september 2013 over FBTO Reisverzekering

Wij zijn enorm tevreden over de reisverzekering van FBTO. Wij zijn dit jaar gestrand in Florida omdat mijn kindje erg ziek was. We mochten toen ook niet naar huis vliegen. Wij hebben meteen naar FBTO gebeld en zij reageerde zeer snel. We kregen meteen genoeg duidelijkheid en ondersteuning. Ze hebben een nieuwe terugreis geregeld. We hebben afgesproken dat wij eerst de kosten zouden voorschieten en dit heel snel weer zouden terugkrijgen. Dit was ook zeker het geval. Wat zijn wij goed geholpen!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema