iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 920 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (920)



Sorteer recensies op:
HEMA Reisverzekering pure oplichterij. Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 6  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 3.4
Door M.D. op vrijdag 6 september 2013 over HEMA Reisverzekering

Al jaren een doorlopende reisverzekering bij de HEMA. Gingen altijd met een gerust hart op vakantie. Naar nu blijkt was

dat zeer onterecht. Deze zomer zijn we in Duitsland bestolen, camera, lenzen alles weg. Dan zit je met een enorme kater

als je zoiets overkomt, vooral omdat je al je vakantiefoto's kwijt bent. Verzekerd zijn is dan in iedergeval nog een troost.

Maar niet bij de HEMA. Daar zetten ze er een mannetje op die alles op alles zet om je verhaal onderuit te halen. Hij komt

langs, neemt alle orginele bonnen mee, blijft maar bellen met nog meer vragen, van alles moet je foto's tonen (!). Hij

gaat net zo lang door tot dat hij iets heeft gevonden waardoor ze niet uit hoeven betalen. Bij de HEMA is dat dat je niet

hebt opgelet. Je bent namelijk bestolen en dat is dus je eigen schuld.
Deze flauwe truc van de HEMA heeft ons heel veel geld gekost en ook nog eens jaren premie voor niets betaald.
Pure oplichterij. Ik heb deze verzekering vandaag opgezegd.

Aantrekkelijke B/M ladder maar toch hooggeprijsd. Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door Patrick op vrijdag 6 september 2013 over Unigarant Autoverzekering (all risk)

Netjes ingelicht bij schadeafhandelingen
Hoge premie, ondanks maximale (80%) korting.
Bij terugval na schade weer vrij snel op 80%.

Adequaat en betrouwbaar, maar tamelijk hooggeprijsd. Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door Schneider op vrijdag 6 september 2013 over ANWB Autoverzekering (all risk)

Nette en adequate afhandeling.
Hanteert no blame no claim bij wetsbescherming fietser/voetganger
Premie aan de hoge kant
Komt al vrij snel op max. (80%) kortingsstaffel tov andere verzekeraars.

Rialto verzekeringen is waardeloos omdat verzekeringsnemer afhankelijk van hen i Totaalscore: 3.4
Maandpremie: 1  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 3.4
Door #PaulS op woensdag 4 september 2013 over Rialto Autoverzekering

Een verzekering van Rialto sluit je altijd af via een tussenpersoon of een andere verzekeraar, dat maakt het erg moeilijk om snel te handelen als er iets mis gaat.
Ik heb op 19 juli 2013 mijn auto verzekering bij Rialto via De Kilometerverzekering uit Bergen beëindigd en op 04 september 2013 was de verzekering nog steeds niet geroyeerd en had ik ook nog géén eindafrekening ontvangen.
Je bent als verzekeringsnemer in meerdere opzichten afhankelijk van deze waardeloze verzekeraar! Van het kastje naar de muur procedure:-(

Snelle reacties van klantenservice Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 7.0
Door G. de Zomer op dinsdag 3 september 2013 over SNS Bank Autoverzekering

Een kopie van de vrijwaring was voldoende toen ik mijn auto ging verkpoen. Het nadeel is echter dat de premie redelijk hoog is, dit komt mede omdat k nog jong ben, maar dit is natuurlijk niet alleen met SNS bank hoog. Bij de klantenservice krijg je snelle antwoorden. Een goede verzekeraar!

Goede woorden en daden Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.2
Door Nienke op dinsdag 3 september 2013 over NetPolis Reisverzekering

Wat een goede verzekering. Ben net terug van vakantie waar ik samen met mijn vriend was beroofd onderweg naar een excursie. Onze telefoons en camera's waren meegenomen. Toen wij contact hebben opgenomen met NetPolis werden zeer vriendelijke te woord gestaan. Daarna handelde ze ook direct. Gelukkig heeft NetPolis onze vakantie nog een beetje goed kunnen maken.Ik kan deze verzekering echt aanraden!

Zeer goede overstap geweest Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Antoine op dinsdag 3 september 2013 over VvAA Motorverzekering

Inmiddels heb ik al 7 jaar mijn motorrijbewijs en heb al heel wat motorverzekeringen gehad. Omdat ik ook wat wil bezuinigen voor de crisis ben ik op zoek gegaan naar een betere motorverzekeraar. Mijn vrienden raadde VvAA aan. Hierna ben ik voor deze verzekering mijn premie gaan berekenen. Deze was 20,75 goedkoper dan mijn oude verzekering. De voorwaarden kwamen ook overeen. Ik hou dus nu elke maand geld over voor dezelfde voorwaarde!

Moeilijk iemand te spreken.. Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.6
Door Jochem de Vries op dinsdag 3 september 2013 over HEMA Reisverzekering (tijdelijk)

Toen er voor de tweede keer een verkeerd bedrag van mijn rekening was geschreven probeerde ik contact op te nemen met de klantenservice van Hema. 3x bellen, lang in de wacht om vervolgens te horen dat er niemand is die me te woord kan staan. Ik moest op de website kijken of mijn vraag erbij stond. Wederom niets gehoord. Waardeloos. Ik ben inmiddels op zoek naar een andere reisverzekering, want dit is 3x niks.

Goede dekking voor zo laag mogelijke prijs Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Theo de Leeuw op dinsdag 3 september 2013 over AEGON Woonhuisverzekering

Ik heb de prijs/kwaliteit verhouding bekeken omdat ik ervan uitga dat ik deze verzekering niet hoef te gebruiken qua schade. Ik wil een goede dekking voor een zo laag mogelijke prijs. Via een vergelijkingssite ben ik bij Aegon terecht gekomen. De aanvraag is snel geregeld en we zijn goed geholpen. Tot nu toe heb ik deze verzekering gelukkig nog niet hoeven gebruiken, maar het is fijn om te weten dat ik kan "leunen" op een goede woonverzekering.

Schadeclaim erg snel opgelost Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 9  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Jeroen Koppen op dinsdag 3 september 2013 over VerzekerUzelf.nl Inboedelverzekering

Grote complimenten voor VerzekerUzelf.nl. Mijn iPad is laatst kapot gegaan in huis. Ik heb toen het schadeformulier ingevuld voor VerzekerUzelf.nl. Binnen het afgesproken tijdsbestek kreeg ik al bericht dat men akkoord ging met de schadeclaim. Ook had ik het bedrag snel terug op mijn rekening. Ik ben erg tevreden de snelle afhandeling en met deze inboedelverzekering.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15069
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema