Vergelijk 459 verzekeringen van 83 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Zorgverzekering

Beoordeling
Zorgverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.5 (273 reviews) en kost € 101,36 p/m.

Vergelijk zorgverzekeringen

Handige links:

Zorgverzekering ervaringen (273)



Sorteer recensies op:
Anderzorg is goedkoop maar je moet wel zelf veel regelen Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 5  
Dekking: 6  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 6.8
Door Willem Kouwer op woensdag 3 februari 2016 over AnderZorg Zorgverzekering

Vooral goedkope zorgverzekeraar waarbij je veel zelf moet regelen.
Veel moet je online zelf doen.
Declaraties gaan wel erg rap. Het geld staat snel op je rekening.

Ik heb geregeld met deze verzekeraar temaken gehad en ze hebben me altijd keurig geholpen.

De dekking is niet zo uitgebreid, maar dat kan je ook niet verwachten van zo'n goedkope verzekeraar.

Nog steeds geen nieuwe contracten voor 2016 met veel ziekenhuizen Totaalscore: 5.4
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.4
Door dwinky op donderdag 24 december 2015 over VGZ Zorgverzekering

Nog steeds geen nieuw contract met mst in Enschede voor 2016 , ze zijn nog in onderhandeling , ik ben afhankelijk van mst ik neem geen risico en stap over op een andere zorgverzekeraar die al wel rond is met mst , vgz ik vind dit een zeer slechte zaak dat op 24 december u de zaakjes nog niet voor elkaar heeft.

Afwijzing voor een operatie Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 5  
Dekking: 1  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 1  
Totaalscore: 2.6
Door Mien op dinsdag 22 december 2015 over FBTO Zorgverzekering

Best een fijne zorgverzekering als je niets moet.
Heb al 3 x een afwijzing gehad voor een operatie, mijn internist vond de operatie noodzakelijk, kon anders alleen maar zieker worden.
FBTO gaf aan, "als een arts iets medisch noodzakelijk vind, wil het niet zeggen dat de FBTO het ook medisch noodzakelijk vind"
Heb de operatie op eigen kosten moeten laten uitvoeren. Dat deed zeer, vooral als je op forums leest dat lotgenoten wel de operatie vergoed hebben gekregen, uiteraard waren die elders verzekerd.

Declaraties van ziekenvervoer is niet duidelijk en omslachtig Totaalscore: 6.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.2
Door E.de Bart op dinsdag 22 december 2015 over Avéro Achmea Zorgverzekering

Declaraties voor vervoer buitenland is niet duidelijk te vinden op de website.

Betere ervaringen met CZdirect dan met de duurste zorgverzekeraar Totaalscore: 8.4
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.4
Door Ronald op dinsdag 22 december 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Bij mijn vorige verzekeraar (Avero) werden er nog wel eens rekeningen afgewezen zonder opgaaf van reden. En dat was dan ook nog eens een van de duurdere, of zelfs de duurste zorgverzekeraar die er is. Eenmaal overgestapt naar CZdirect en ik heb nergens problemen meer mee. Alles loopt letterlijk van een leien dakje. In andere woorden.. een zorgverzekering hoeft niet de duurste te zijn om te beste te zijn!

Veel aanvullende opties voor de basisverzekering Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Petra op maandag 14 december 2015 over ONVZ Zorgverzekering

Als restitutie verzekeraar is onvz geschikt voor mensen die op zoek zijn naar vrije zorgkeuze, dan ligt natuurlijk wel de maandpremie wat hoger als je die met natura verzekeraars gaat vergelijken. Wat ik zelf bovendien erg fijn vind aan onvz is dat de website echt super informatief is zonder dat ik te diep hoef te zoeken in de voorwaarden en kleine lettertjes. Ik kon zo'n beetje alle informatie vinden op slechts 1 pagina. Een ander voordeel aan onvz vind ik dat ze veel aanvullende opties aanbieden. Hoe meer keus op dit gebied hoe groter de kans dat ik niet hoef te betalen voor iets overbodigs. Het kan altijd beter al vind ik persoonlijk dat onvz een groot aanbod aanbiedt tegen scherpe prijzen.

Gewoon een heel praktische zorgverzekering en zorgverzekeraar Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Anton op zondag 13 december 2015 over CZ Zorgverzekering

Ben al verschrikkelijk lang klant van CZ en zal dat door blijvende tevredenheid ook nog lange tijd blijven. Zoals ik ook bij anderen lees, is CZ geen zorgverzekeraar die vingers naar een ander wijst, nee, ze doen gewoon wat er van hen verwacht mag en moet worden. De service is altijd goed, de afhandelingen zijn altijd snel en de premie is altijd eerlijk gebleven. Daarom zie ik ook absoluut geen reden om over te stappen naar een zorgverzekeraar met minder ervaring dan CZ.

Laagste maandpremie in ruil voor geen volledige keuzevrijheid. Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.6
Door Jan-Willem op zondag 13 december 2015 over CZdirect Zorgverzekering

De zorgverzekering van czdirect.nl kan goedkoper aangeboden worden omdat ze de voorwaarden hier en daar wat aangescherpt hebben. Met deze logica kun je wel of niet akkoord gaan. Wil je volle keuzevrijheid en overal terecht kunnen voor zorg en dienstverlening dan kun je beter een duurdere zorgverzekering afsluiten.

Voor mij is deze zorgverzekering in ieder geval geen probleem. Ik heb me wel eerst goed verdiept in de dekkingen en voorwaarden en raad anderen aan hetzelfde te doen alvorens deze zorgverzekering af te sluiten.

De informatie op verzekeraar.nl maakt in ieder geval al een paar belangrijke punten duidelijk:

1) Voor een volledige vergoeding moet je naar een zorgverlener waarmee czdirect.nl een contract heeft.
2) Voor een volledige vergoeding moet je hulpmiddelen bestellen via czdirect.nl.
3) Zo niet, dan geldt er een vergoeding van 65% van de nota van het gemiddelde markttarief.

Informatief, probleemoplossend, voordelig, ideale zorgverzekering! Totaalscore: 9.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 10  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 9.2
Door Mmp op woensdag 9 december 2015 over OHRA Zorgverzekering

Slechts eenmaal heb ik een klein probleempje ervaren bij Ohra, namelijk dat er per ongeluk tweemaal een bedrag van mijn rekening werd afgeschreven. Ik hoefde dit alleen even te melden bij de klantenservice en het werd binnen 72u opgelost.

Verder ben ik volledig positief over de zorgverzekering van Ohra. Ohra is een relatief voordelige verzekeraar, ook voor de rest van de verzekeringen die ze aanbieden.

Verder is alles overzichtelijk en volledig duidelijk. Heb je vragen of twijfels dan weet de klantenservice hier altijd antwoord op te geven. I.t.t. sommige andere verzekeraars heeft Ohra wel een klantenservice die op de hoogte is van de aangeboden producten, aanvullende dekkingen, etc.

Ze zijn ook altijd goed te bereiken en komen zoals ik net al zei met snelle oplossingen. Voor mij is deze zorgverzekering gewoon ideaal. Ik blijf ongetwijfeld bij de zorgverzekering van Ohra in 2016.

Plezant verrast door de zorgverzekering van Delta lloyd Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 9  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door B.wijk op woensdag 9 december 2015 over Delta Lloyd Zorgverzekering

Als iemand die regelmatig zorg nodig heeft ben ik plezant verrast door mijn overstap naar de zorgverzekering van Delta lloyd in 2015.

Contact met de verzekeraar voelt altijd direct en persoonlijk aan;
Rekeningen zijn tot nu toe altijd binnen 2 weken betaald;
Er wordt korting geleverd op de premie door online af te sluiten, de zorgverzekering is net zo goed als wanneer deze op kantoor wordt afgesloten;
Ook flinke kortingen op aanvullende verzekeringen mogelijk, iets waar ik zelf vrij veel geld mee bespaar op jaarbasis;

Het aantal zorgverzekering ervaringen is groot, met name vanwege het feit dat we hier relatief veel mee te maken hebben. Hoe gaat de zorgverzekeraar om met het eigen risico, heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid dit vaak relatief hoge bedrag in termijnen te betalen? Is een zorgverzekeraar duidelijk over de eigen bijdrage die u dient te leveren en hoe zit het met de dekking in verschillende ziekenhuizen en bij diverse zorgaanbieders? U kunt de zorgverzekering ervaringen onder andere gebruiken om na te gaan of de verzekeraar hier goed duidelijk over is, zodat u weet waar u aan toe bent.

Op het moment dat u de zorgverzekering ervaringen wilt vergelijken is het in ieder geval verstandig om goed na te gaan of anderen een basisverzekering of een aanvullende dekking hebben afgesloten. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere verzekeraar gelijk, waardoor u zich vooral dient te richten op de service, de betrouwbaarheid en bijvoorbeeld de contracten met ziekenhuizen en zorgverleners. Op die manier kunt u de zorgverzekering ervaringen goed beoordelen, om op basis daarvan een keuze te maken.

Daarnaast is het binnen de zorgverzekering ervaringen verstandig om na te gaan in hoeverre u de mogelijkheid heeft om online declaraties op te geven, of tussentijds de dekking kunt wijzigen of hoe u contact op kunt nemen met de klantenservice. Kunt u snel een reactie verwachten en zorgt de zorgverzekeraar voor een vlotte uitbetaling van voorgeschoten nota’s? Dit zijn interessante elementen binnen de zorgverzekering ervaringen, die u kunt gebruiken bij uw keuze.

1 2 3 ... 13 14 15 ... 26 27 28 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17088
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema