iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Zorgverzekering

Beoordeling
Zorgverzekering op Verzekeraar.nl
Scoort gemiddeld een 6.5 (262 reviews) en kost € 101,36 p/m.

Vergelijk zorgverzekeringen

Handige links:

Zorgverzekering ervaringen (262)Sorteer recensies op:
Wat ik nu betaal en kan betalen ben ik overigens wel tevreden Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 5  
Dekking: 8  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 6.8
Door Asmaya Kal op maandag 23 november 2015 over Menzis Zorgverzekering

Klantenservice : die ik tot nu toe hebb gesproken is altijd voldoende geweest vind het alleen jammer dat bepaalde dingen niet in mijn verzekering worden vergoed of deels i.v.m. Reuma tietze

Potentieel goede zorgverzekering met duidelijk onervaren serviceafdeling Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door Chris op woensdag 18 november 2015 over Ditzo Zorgverzekering

De autoverzekering van Ditzo is mij altijd goed bevallen. Dit leek mij een goede reden om, toen Ditzo op de zorgmarkt instapte, de nieuwe zorgverzekering van de verzekeraar ook een kans te geven. Dit product kan ik juist he-le-maal niet aanraden... Ditzo is écht geen zorgverzekeraar.
Het probleem lijkt te zijn dat Ditzo twee hele verschillende afdelingen heeft: eentje waar alles rondom de autoverzekering perfect wordt afgehandeld, en eentje waar men fout na fout maakt tijdens het informeren over zorgverzekeringen.
Echt, Ditzo..., laat die medewerkers eens een test doorstaan voordat ze antwoorden van klanten gaan beantwoorden met 0 ervaring.

Serviceafdeling autoverzekering: perfect!
Serviceafdeling zorgverzekering: echt onder de maat.

- Vraag om advies en krijg verkeerde voorlichting m.b.t. aanvullende dekkingen. In andere woorden: je bent niet verzekerd en mag zelf de rekening van de deurmat oprapen.
- Gebruikt overal in koeienletters dat ze vrije zorgkeuze bieden. Je moet gewoon meebetalen als je naar een zorgaanbieder zonder contract gaat.

Deze zorgverzekeraar valt best aan te raden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Karen op zaterdag 14 november 2015 over De Friesland Zorgverzekering

Via via uitgekomen bij deze zorgverzekeraar. Het zou 1 van de best beoordeelde zorgverzekeraars zijn. Nu mijn eerste jaar als klant er bijna op zit kan ik toegeven dat de prijs en kwaliteitsverhouding helemaal niet zo slecht is bij de friesland. Bij keuze voor tandzorg zijn er slechts een paar beperkingen in de vergoedingen waar rekening mee gehouden moet worden, ik moest meebetalen aan de rekeningen voor het maken van röntgenfoto's en later ook een paar euro bijleggen voor de verdovingen (helemaal niet zo duur maar om dan die paar laatste euro's niet ook te vergoeden...). Bij mijn vorige zorgverzekeraar was dit gewoon 100%, al was dan de maandprijs weer een goed stukje hoger. Ondanks zulke kleine nadelen ben ik absoluut positief over de friesland zorgverzekering.

Hartstikke goede verzorging Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door F.tavenier op dinsdag 10 november 2015 over AnderZorg Zorgverzekering

Onze ervaring is prima .we worden altijd goed geholpen en de rekeningen die wij indienen zijn meestal binnen twee weken geregeld .prima hoor

Zeker van plan bij czdirect verzekerd te blijven Totaalscore: 8.2
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 8.2
Door Michelle op zondag 8 november 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Sinds dit jaar bij czdirect en heb weinig te klagen, misschien op 1 ding na en dat is dat er wat langer gewacht moet worden tot ze geld uitkeren. Bij mijn vorige zorgverzekeraar stond het geld zo goed als altijd binnen een werkweek op mijn rekening. Bij czdirect heb ik de vorige keer ruim 2 werkweken moeten wachten alvorens het geld werd uitgekeerd. Ondanks het langer moeten wachten ben ik blij te zijn overgestapt naar czdirect omdat ik er op jaarbasis flink bespaar. Omdat ik wel eens ergens last van heb, heb ik niet gekozen om het eigen risico vrijwillig te verhogen. Voor anderen zou dit natuurlijk wel een aanrader zijn omdat het de maandpremie echt enorm kan verlagen. Mits czdirect in 2016 ook de goedkoopste zorgverzekering levert dan blijf ik zeker gebruik maken van hun diensten. Ik wacht geduldig op alle zorgpremies van 2016.

Unive stuurt direct de honden op je af Totaalscore: 2.6
Maandpremie: 3  
Eigen risico: 3  
Dekking: 3  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 3  
Totaalscore: 2.6
Door Geen op donderdag 5 november 2015 over Univé Zorgverzekering

Unive is dusdanig slecht dat zij gewoon een speciaal webteam hebben opgericht om de zeer negatieve uitval op het internet en beoordelingswebsites te beperken.

Van zorgverzekering tot inboedelverzekering en van reisverzekering tot autoverzekering krijgt Unive keihard op zijn flikker van ontevreden klanten.

Wij zijn het volledig eens met de negatievelingen: Unive is zeer slecht. Om te beginnen is het al direct onmogelijk om eventuele oplossingen met hen te bespreken, zij gaan er direct van uit dat je een tokkie bent en sturen zo snel mogelijk een incasso buro achter je aan, ook al was het niet eens onze schuld dat er een achterstand in betaling was, maar van de bank.

Bovendien kon deze gewoon worden afbetaald, als er naar ons geluisterd werd, maar daar doen ze bij Unive niet aan.

In andere woorden: Unive heeft geen klantenservice om problemen op te lossen. Voor probleemoplossing gaan ze direct over op extreme methoden. Dit is onbespreekbaar.

Zoveel negatieve reacties over een verzekeraar zegt overduidelijk genoeg.

Kan beter maar is niet slecht Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Charles op maandag 2 november 2015 over Menzis Zorgverzekering

Ik vind de zorgverzekering van menzis prima te doen. Volgens veel mensen zijn de vergoedingen en voorwaarden niet duidelijk maar daar ben ik het niet mee eens. Vergeleken met andere zorgverzekeringen is die van menzis net zo overzichtelijk.
Wel vind ik dat menzis op andere gebieden achterloopt tegenover andere zorgverzekeraars. Dit is bizar als je nagaat dat menzis alleen een zorgverzekeraar is en zich niet richt op andere verzekeringen, dan hoor je je zaken beter op orde te hebben dan verzekeraars die alles aanbieden. Met name de onduidelijkheid van de declaraties waar de kosten niet specifiek worden vermeld vind ik nadelig. Klantenservice zou ook beter kunnen maar zo slecht als je het van sommige mensen leest heb ik het gelukkig nooit hoeven ervaren.

Erg misleidend over de zorgpremie dus pas op Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 5  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 5  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 5.6
Door KJ op woensdag 21 oktober 2015 over UnitedConsumers Zorgverzekering

De voorwaarden en klantenservice van vgz zijn minder goed dan gemiddeld. Unitedconsumers lokt nieuwe klanten naar vgz met een leuke korting van 10% maar laat de klant vervolgens moeilijk doen om die korting ook echt te krijgen, vandaar dat je uiteindelijk ook nog eens de hoofdprijs voor je zorgverzekering betaald als je niet oplet. Ik houd niet zo van zorgverzekeraars en tussenpersonen die kleine lettertjes hanteren, vandaar dat ik deze 2 partijen ook weiger aan te raden. Ik ben er zo snel mogelijk weg...

VGZ maakt letterlijk overal een zooitje van! Totaalscore: 4.2
Maandpremie: 4  
Eigen risico: 6  
Dekking: 5  
Klantenservice: 1  
Voorwaarden: 5  
Totaalscore: 4.2
Door Anoniem op zondag 18 oktober 2015 over VGZ Zorgverzekering

VGZ is op het hele internet zo'n beetje de slechtst beoordeelde zorgverzekeraar van ze allemaal, iets waar ik het volledig mee eens ben! Ze zijn ten eerste erg duur en maken er vervolgens administratief ook nog eens een pleuriszooi van, van dubbel of onterecht declareren en niet terugbetalen tot het ongevraagd uitzetten van aanvullende verzekeringen die de klant heeft, zodat deze na verloop van tijd er achter komt dat hij zelf de volle pond van de tandartsrekening mag gaan betalen, zeg maar rustig een paar 100 euro! Daarnaast zijn de aanvullende verzekeringen óók erg duur en zijn de dekkingen ervan matig, vergeleken met andere partijen op de markt.

Kortom, de zorgverzekering van VGZ is het absoluut niet waard. U zal ongetwijfeld net als ik ervaren dat er vanuit het niets onverklaarbare bedragen worden afgeschreven en dat de helpdesk "van niks weet" en niet kan helpen.

Zorgverzekering van czdirect is lekker goedkoop, een aanrader Totaalscore: 8.6
Maandpremie: 10  
Eigen risico: 10  
Dekking: 8  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.6
Door Ron op zondag 18 oktober 2015 over CZdirect Zorgverzekering

Na altijd verzekerd geweest te zijn bij cz zelf, nu al enkele jaren verzekerd bij czdirect omdat dit dochterbedrijf toch een stuk goedkoper is dan cz. Op het gebied van kwaliteit van de basisdekking heb ik niet in hoeven leveren, tenminste niet op de dingen die belangrijk zijn voor mij. Het meeste loopt wel via het internet maarja, dat krijg je als je een lagere premie hoeft te betalen.
Bovenop de basisverzekering van czdirect heb ik de aanvullende basic dekking zodat ik toch verzekerd ben voor een groot deel van de tandarts kosten. Dit is eigenlijk het enige gebied waar ik ook echt ooit kosten maak, ben verder nooit ziek etc.
Czdirect is ook behulpzaam voor mensen die nog niet helemaal weten wat ze af moeten sluiten. Door online een vragenlijstje in te vullen weet je gelijk welke dekking bij jou past en wat je gaat betalen per maand of per jaar.

Het aantal zorgverzekering ervaringen is groot, met name vanwege het feit dat we hier relatief veel mee te maken hebben. Hoe gaat de zorgverzekeraar om met het eigen risico, heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid dit vaak relatief hoge bedrag in termijnen te betalen? Is een zorgverzekeraar duidelijk over de eigen bijdrage die u dient te leveren en hoe zit het met de dekking in verschillende ziekenhuizen en bij diverse zorgaanbieders? U kunt de zorgverzekering ervaringen onder andere gebruiken om na te gaan of de verzekeraar hier goed duidelijk over is, zodat u weet waar u aan toe bent.

Op het moment dat u de zorgverzekering ervaringen wilt vergelijken is het in ieder geval verstandig om goed na te gaan of anderen een basisverzekering of een aanvullende dekking hebben afgesloten. De inhoud van de basisverzekering is bij iedere verzekeraar gelijk, waardoor u zich vooral dient te richten op de service, de betrouwbaarheid en bijvoorbeeld de contracten met ziekenhuizen en zorgverleners. Op die manier kunt u de zorgverzekering ervaringen goed beoordelen, om op basis daarvan een keuze te maken.

Daarnaast is het binnen de zorgverzekering ervaringen verstandig om na te gaan in hoeverre u de mogelijkheid heeft om online declaraties op te geven, of tussentijds de dekking kunt wijzigen of hoe u contact op kunt nemen met de klantenservice. Kunt u snel een reactie verwachten en zorgt de zorgverzekeraar voor een vlotte uitbetaling van voorgeschoten nota’s? Dit zijn interessante elementen binnen de zorgverzekering ervaringen, die u kunt gebruiken bij uw keuze.

1 2 3 ... 13 14 15 ... 25 26 27 Volgende 10 »
Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12015
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema