Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 925 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (925)



Sorteer recensies op:
O.a. ruit en vloerschade snel door Achmea afgehandeld! Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door B. & F. van der Hoef op dinsdag 15 november 2011 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Achmea heeft een tijdje geleden even flink wat werk aan ons gehad. Dit hebben ze goed opgelost!

Als gevolg van twee bakstenen door onze ramen was er flink wat schade in huis aangericht.
De ene steen heeft schade aangericht aan een raam, de muur en de vloer. De ander landde in ons bankstel waardoor hier een flinke scheur in kwam.

Achmea de volgende dag gebeld (het gebeurde snachts) waarop we binnen 3 uur een monteur op bezoek kregen om iig de twee ramen alvast te repareren op kosten van Achmea.
Ook bankstel, muur en vloer werden door Achmea vergoed, binnen een week tijd.

Absoluut een nette en snelle afhandeling!

Na al die jaren nog geen enkele klacht over unive Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Kees-Jan op dinsdag 15 november 2011 over Univé Zorgverzekering

Het gaat hier om de zorgverzekering maar in werkelijkheid ben ik tevreden over al mijn verzekeringen die bij unive lopen. Naast de zorgverzekering heb ik ook een inboedelverzekering en doorlopende reisverzekering bij unive. Mijn brommerverzekering liep ook gewoon bij unive toen ik er nog een had. Nooit een vuiltje aan de lucht, meerdere malen ingebroken en alles vergoed, zelfs iets wat *eigenlijk* niet onder de dekking viel.

Unive biedt naar mijn mening goede dekkingen tegen lage premies en heeft in al die tijd dat ik er zit nog nooit te laat betaald. Ook is unive heel lang de goedkoopste geweest met de zorgverzekeringen en misschien is dat nu ook nog wel het geval. Met zoveel nieuwe (zorg)verzekeraars en gestunt de afgelopen jaren, blijf ik lekker zitten waar ik tevreden ben, mits de dekkingen goed genoeg blijven en er verder niets raars gebeurt met de premie.

Voor de beste autoverzekeringen niet naar Autoweek.nl Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.6
Door Wilco op dinsdag 15 november 2011 over Autoweek Autoverzekering (all risk)

Na bijna anderhalf jaar bij Autoweek.nl gezeten te hebben voor mijn autoverzekering vond ik het welletjes geweest. Op het internet ben ik op zoek gegaan naar de beste autoverzekeraars en dan was het niet verbazend dat Autoweek.nl werkelijk nergens genoemd werd. De autoverzekering zelf is nog te doen, het probleem ligt hem in wat er achter de schermen gebeurt. De klantenservice is laks en alles behalve behulpzaam en informatief. Je wordt in feite doorgestuurd naar de voorwaarden waar je voor getekend hebt ook al staat het antwoord daar niet eens in.
Autoweek.nl een aanrader voor een all risk autoverzekering? Nee, ze proberen het niet eens en slaan daardoor de plank volledig mis.

Geen geschikte brommerverzekering voor de Randstad! Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 2  
Dekking: 4  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.6
Door Michiel op maandag 14 november 2011 over Univé Bromfietsverzekering

Het eigen risico van de Univé WA-brommerverzekering is ronduit belachelijk te noemen. "Eigen risico is € 500,- als de schade is ontstaan in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht." Werkelijk? En dan is diefstal niet eens gedekt. Dan vraag ik me toch af wat daar nou de reden voor is. De hogere criminaliteit en diefstalcijfers kunnen me niet overtuigen dat er een goede reden is voor het verdubbelen van het eigen risico. Mensen in de Randstad hoeven echt niet bij Univé aan te kloppen voor een brommerverzekering. Je hebt er niets aan. Grote afrader voor mensen in de Randstad!

Auto goed gedekt voor een van de laagste premies Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Sebastiaan Spijker op maandag 14 november 2011 over AllSecur Autoverzekering (WA+)

Deze autoverzekering werd mij aangeraden vanwege de leeftijd van mijn auto. Het liefst had ik zelf all risk gehad, maar de extra dekkingen van all risk waren het voor mij uiteindelijk toch niet waard (in mijn 20+ jaar heb ik nooit een auto aan het slippen gekregen, ben ik nooit over de kop gegaan, nooit te water geraakt + ik woon in een vandalisme-vrije omgeving). Beperkt casco was daarom voldoende.

De dekking-/voorwaarden-/premieverhouding van de Allsecur beperkt casco autoverzekering zijn uitstekend. Gedekt tot 5 miljoen euro, geen eigen risico, geen opzegtermijn, gratis onderweg service, schadecoach, weersomstandigheden, brand, diefstal, inbraak, het valt allemaal onder mijn Allsecur autoverzekering.

Qua premie is Allsecur ook nog eens een van de beste, ook de klantenservice scoort een hoog gemiddelde. Ben absoluut tevreden over deze autoverzekering en autoverzekeraar, met een volle 8 laat ik dat wel blijken!

FBTO uitvaartverzekering online geregeld. Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 9  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Alexander op maandag 14 november 2011 over FBTO Uitvaartverzekering

Voordelen FBTO: Veel zelf kunnen regelen. Lage prijs. Geen tussenpersonen. Duidelijke verzekeraar. De punten die genoemd worden door Verzekeraar.nl herhaal ik omdat het precies klopt.

Naast een motorverzekering heb ik ook een uitvaartverzekering bij FBTO. Helemaal online geregeld en in het uitvaartwensenformulier precies aan kunnen geven wat ik van mijn uitvaart verwacht.
FBTO is wat dat betreft erg duidelijk.

Ik ben tevreden genoeg over FBTO dat ik erover nadenk om meer verzekeringen naar ze over te brengen.
FBTO bevalt me uitstekend voor zowel de motorverzekering als de uitvaartverzekering. De verzekeringen zitten goed in elkaar, de mensen zijn vriendelijk en duidelijk, de verzekeringen gaan gelijk in.
Verzekeraar.nl kan gemakkelijk nog meer voordelen toevoegen.

Geen seconde spijt van verzekeren kat! Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Janine op zondag 13 november 2011 over Petplan Kattenverzekering

In dit huis is er geen seconde spijt geweest dat we onze kat verzekerd hebben bij Petplan.
Vorig jaar werd ontdekt dat onze kat iets aan haar lever had.
Na alle ellende stond er op de teller meer dan 3000 euro.
Dan kunnen we je vertellen dat het een verschrikkelijk opluchtend gevoel geeft dat die rekening naar Petplan gestuurd kan worden.
Het eigen risico is 35 euro, dat is alles wat we hebben moeten betalen.
En we zijn dolgelukkig dat we bij Petplan zitten en niet bij Proteq. Bij Proteq hadden we 19% zelf moeten betalen. Dan is 35 euro eigen risico toch zo-, zoveel beter!

Univé kan op de klantenservice nog veel punten scoren Totaalscore: 6.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.4
Door van Elst op zondag 13 november 2011 over Univé Zorgverzekering

Mijn enige klacht over Univé komt bij de afdeling klantenservice. Nota's worden altijd op tijd betaald en de dekkingen zijn in mijn ogen goed. Eveneens mag er over de verzekeringspremie van de zorgverzekering niet geklaagd worden. Alleen over de klantenservice kan niet hetzelfde gezegd worden...
Meerdere malen heb ik telefonisch contact gezocht met Univé. En man, wat een vuil werkt daar toch. Telefonisten die met een chagrijnige toon achter de telefoon zitten en je ook nog eens een grote bek geven als er om een duidelijke uitleg gevraagd word. Nee, de klantenservice van Univé is in sommige gevallen echt belachelijk en krijgt van mij een onvoldoende door die nare telefonisten, maar de rest van de punten kan ik met een voldoende beoordelen.

Nooit problemen gehad bij Anderzorg Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Niels op zaterdag 12 november 2011 over AnderZorg Zorgverzekering

Ik zit al een paar jaar bij Anderzorg en heb totaal geen reden om over wat dan ook te klagen. Ze betalen altijd netjes op tijd, ik hoef er helemaal niet zelf achteraan te zitten of wat dan ook. Reageren hebben ze in mijn geval ook altijd netjes gedaan, meestal al dezelfde dag.
Anderzorg zou ik op de werkwijze / klantenservice juist sterk beoordelen. Ze versturen netjes overzichten ook al valt hetgeen onder het eigen risico.
Elke vestiging kan anders werken. De algemene indruk dat Anderzorg een bagger klantenservice / werkwijze heeft vind ik zelf heel overdreven. Ze zijn toch echt altijd op tijd en duidelijk als je het mij vraagt en de premie is alles behalve slecht.

Ongeclaimde autoschade? Premieverhoging! Totaalscore: 6.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 10  
Dekking: 7  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.8
Door Jeroen op zaterdag 12 november 2011 over Autoweek Autoverzekering

Op sommige punten scoort Autoweek prima. Over de klantenservice kan enkel het woord amateuristisch gezegd worden.

Ik heb anderhalf jaar een autoverzekering gehad bij Autoweek. Toen ik op een dag opmerkte dat een winkelkarretje of iets van die aard langs mijn auto geschraapt had, heb ik Autoweek gebeld met de mogelijkheden, maar ik heb nooit een claim ingediend voor die autoschade. Tot mijn grote verbazing werd al snel mijn premie verhoogd en mijn aantal schadevrije jaren teruggedraaid.

Natuurlijk direct de klantenservice gebeld. Daar kwam niet veel duidelijks vanaf. Ik ben gelijk overgestapt naar Inshared waar de premie nooit verhoogt zal worden na autoschade.

Duidelijk mag zijn dat Autoweek beter op het tijdschrift kan focussen, in de verzekeringsbranche bakken ze er niet veel van.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema