iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring

Handige informatie
Ervaringen op Verzekeraar.nl
Er staan 920 reviews op Verzekeraar.nl die toegevoegd zijn door consumenten.

De gemiddelde verzekering
scoort een 6.7

Verzekering ervaringen (920)



Sorteer recensies op:
De wintersport dekking van Zelf past wel bij me Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 6  
Dekking: 7  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door Martijn Visscher op zondag 20 november 2011 over Zelf.nl Reisverzekering

De laatste keer dat ik op wintersport ging werd mijn uitrusting uit ons verblijf gestolen. Wat uitrusting betreft ga ik niet zo ver als anderen door er duizenden euro's aan uit te geven, het blijft toch wel naar om zelf weer te kosten op te moeten hoesten voor vervanging.

In december ga ik weer op wintersport, nu met de wintersport dekking van de Zelf.nl reisverzekering. Het gaat mij echt om de dekking tegen diefstal van mijn uitrusting, volgens mij wordt schade niet eens gedekt, dat maakt mij ook verder helemaal niets uit. De verzekering past in ieder geval bij mij, de maximale vergoeding van 1000 euro is niet veel te hoog voor mijn uitrusting, niet teveel toeters en bellen die de maandpremie omhoog gooien, ik ben er wel tevreden mee.

Maandpremie een stuk boven het gemiddelde Totaalscore: 6.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 6.6
Door Jasmijn op zondag 20 november 2011 over Autoweek Autoverzekering (WA+)

Ik heb heel serieus overwogen om deze autoverzekering van Autoweek af te sluiten, totdat ik een overzicht vond op het internet.
Een collega van mij zat bij Autoweek en raadde me de autoverzekeraar aan. Na een tijdje internetten liet een autoverzekeringen test me zien dat Autoweek met zijn WA+ verzekering een maandpremie hanteert die 7 euro boven het gemiddelde ligt. Op jaarbasis komt dat in de buurt van 100 euro.
Ik heb ook contact gehad met de klantenservice van Autoweek waar ik o.a. vroeg waarom de kosten hoger zouden zijn terwijl er helemaal geen extra services of dekkingen tegenover staan. Kon me niet verteld worden, de concurrenten werden simpel weggezet als onbetrouwbare prijsstunters...
Mijn collega is ook overgestapt nadat ze ontdekte dat ze helemaal niet zo goedkoop uit was.

Administratie, CVZ aanmeldingen, spookrekeningen, Anderzorg is een zooitje! Totaalscore: 5.2
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 5  
Dekking: 5  
Klantenservice: 4  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.2
Door Hannes Baars op vrijdag 18 november 2011 over AnderZorg Zorgverzekering

Baal er verschrikkelijk van dat ik naar Anderzorg ben overgestapt vorig jaar. Ze mogen er zeker van zijn dat ik volgend jaar niet meer van de partij ben.

Om het heel kort te houden: Anderzorg heeft en geeft verschrikkelijk veel problemen voor een zorgverzekeraar (administratie, CVZ, spookrekeningen, etc.).

Een uitgebreidere uitleg: er wordt niet gereageerd op e-mails en terugbellen of opnemen doet Anderzorg ook 9 van de 10 keer niet. De administratie is een enorme puinhoop en de dekkingen zijn ook slecht; veel wordt uit het eigen risico getrokken.

Als ik al die reacties op het internet lees dan voel ik me stom dat ik vorig jaar naar Anderzorg ben overgestapt. Van mijn part worden dit soort berichten over het hele internet verspreid. Anderzorg heeft me nog net niet bij het CVZ aangemeld en heeft me ook nog geen spookrekeningen gestuurd. Ik vertrek er dus hopelijk op tijd!

Anderzorg is een verschrikkelijke afrader!

Klantenservice Autoweek bijzonder mager! Totaalscore: 5.8
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.8
Door Anoniem op vrijdag 18 november 2011 over Autoweek Autoverzekering

Ik kan ook niet veel goeds zeggen over de klantenservice van Autoweek. Ze sturen je constant door en dan kan het hele verhaal weer van het begin af aan verteld worden. Daar word je echt heel moe van op een gegeven moment.
De verzekering is WA, daar kan al niet veel van verwacht worden. Dan vind ik het vrij logisch om voor een van de goedkoopste verzekeringen te kiezen. Echter, als ik dit eerder geweten had, hoe de klantenservice van Autoweek je van A tot Z stuurt omdat er een klein probleempje is, dan had ik liever een euro per maand extra betaald aan een andere autoverzekeraar.
Autoweek is misschien goedkoop maar wat is het toch een drama!

Leuke bonuskorting dankzij schadevrij autorijden Totaalscore: 7.0
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 7  
Klantenservice: 7  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.0
Door F. de Boer op donderdag 17 november 2011 over Ditzo Aansprakelijkheidsverzekering

Wat ik een groot voordeel van de aansprakelijkheidsverzekering van Ditzo vind, is dat er een bonuskorting wordt gegeven op basis van het aantal schadevrije jaren dat er met de auto gereden is. Voor de dekkingen is de premie sowieso al laag, dat daar dan ook nog een bonuskorting bovenop komt alleen omdat ik geen slechte ervaringen heb met autorijden, is natuurlijk altijd heel mooi meegenomen. Ik heb nog geen aanspraak hoeven maken op de aansprakelijkheidsverzekering - ook niet op de autoverzekering - maar ben tot dusver positief over Ditzo. De klantenservice staat ten minste altijd klaar om vriendelijk te helpen en een verzekering afsluiten is ook helemaal geen probleem.

O.a. ruit en vloerschade snel door Achmea afgehandeld! Totaalscore: 7.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 7.6
Door B. & F. van der Hoef op dinsdag 15 november 2011 over Centraal Beheer Inboedelverzekering

Achmea heeft een tijdje geleden even flink wat werk aan ons gehad. Dit hebben ze goed opgelost!

Als gevolg van twee bakstenen door onze ramen was er flink wat schade in huis aangericht.
De ene steen heeft schade aangericht aan een raam, de muur en de vloer. De ander landde in ons bankstel waardoor hier een flinke scheur in kwam.

Achmea de volgende dag gebeld (het gebeurde snachts) waarop we binnen 3 uur een monteur op bezoek kregen om iig de twee ramen alvast te repareren op kosten van Achmea.
Ook bankstel, muur en vloer werden door Achmea vergoed, binnen een week tijd.

Absoluut een nette en snelle afhandeling!

Na al die jaren nog geen enkele klacht over unive Totaalscore: 7.4
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 7  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 7  
Totaalscore: 7.4
Door Kees-Jan op dinsdag 15 november 2011 over Univé Zorgverzekering

Het gaat hier om de zorgverzekering maar in werkelijkheid ben ik tevreden over al mijn verzekeringen die bij unive lopen. Naast de zorgverzekering heb ik ook een inboedelverzekering en doorlopende reisverzekering bij unive. Mijn brommerverzekering liep ook gewoon bij unive toen ik er nog een had. Nooit een vuiltje aan de lucht, meerdere malen ingebroken en alles vergoed, zelfs iets wat *eigenlijk* niet onder de dekking viel.

Unive biedt naar mijn mening goede dekkingen tegen lage premies en heeft in al die tijd dat ik er zit nog nooit te laat betaald. Ook is unive heel lang de goedkoopste geweest met de zorgverzekeringen en misschien is dat nu ook nog wel het geval. Met zoveel nieuwe (zorg)verzekeraars en gestunt de afgelopen jaren, blijf ik lekker zitten waar ik tevreden ben, mits de dekkingen goed genoeg blijven en er verder niets raars gebeurt met de premie.

Voor de beste autoverzekeringen niet naar Autoweek.nl Totaalscore: 5.6
Maandpremie: 6  
Eigen risico: 7  
Dekking: 6  
Klantenservice: 3  
Voorwaarden: 6  
Totaalscore: 5.6
Door Wilco op dinsdag 15 november 2011 over Autoweek Autoverzekering (all risk)

Na bijna anderhalf jaar bij Autoweek.nl gezeten te hebben voor mijn autoverzekering vond ik het welletjes geweest. Op het internet ben ik op zoek gegaan naar de beste autoverzekeraars en dan was het niet verbazend dat Autoweek.nl werkelijk nergens genoemd werd. De autoverzekering zelf is nog te doen, het probleem ligt hem in wat er achter de schermen gebeurt. De klantenservice is laks en alles behalve behulpzaam en informatief. Je wordt in feite doorgestuurd naar de voorwaarden waar je voor getekend hebt ook al staat het antwoord daar niet eens in.
Autoweek.nl een aanrader voor een all risk autoverzekering? Nee, ze proberen het niet eens en slaan daardoor de plank volledig mis.

Geen geschikte brommerverzekering voor de Randstad! Totaalscore: 4.6
Maandpremie: 7  
Eigen risico: 2  
Dekking: 4  
Klantenservice: 6  
Voorwaarden: 4  
Totaalscore: 4.6
Door Michiel op maandag 14 november 2011 over Univé Bromfietsverzekering

Het eigen risico van de Univé WA-brommerverzekering is ronduit belachelijk te noemen. "Eigen risico is € 500,- als de schade is ontstaan in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Utrecht." Werkelijk? En dan is diefstal niet eens gedekt. Dan vraag ik me toch af wat daar nou de reden voor is. De hogere criminaliteit en diefstalcijfers kunnen me niet overtuigen dat er een goede reden is voor het verdubbelen van het eigen risico. Mensen in de Randstad hoeven echt niet bij Univé aan te kloppen voor een brommerverzekering. Je hebt er niets aan. Grote afrader voor mensen in de Randstad!

Auto goed gedekt voor een van de laagste premies Totaalscore: 8.0
Maandpremie: 8  
Eigen risico: 8  
Dekking: 8  
Klantenservice: 8  
Voorwaarden: 8  
Totaalscore: 8.0
Door Sebastiaan Spijker op maandag 14 november 2011 over AllSecur Autoverzekering (WA+)

Deze autoverzekering werd mij aangeraden vanwege de leeftijd van mijn auto. Het liefst had ik zelf all risk gehad, maar de extra dekkingen van all risk waren het voor mij uiteindelijk toch niet waard (in mijn 20+ jaar heb ik nooit een auto aan het slippen gekregen, ben ik nooit over de kop gegaan, nooit te water geraakt + ik woon in een vandalisme-vrije omgeving). Beperkt casco was daarom voldoende.

De dekking-/voorwaarden-/premieverhouding van de Allsecur beperkt casco autoverzekering zijn uitstekend. Gedekt tot 5 miljoen euro, geen eigen risico, geen opzegtermijn, gratis onderweg service, schadecoach, weersomstandigheden, brand, diefstal, inbraak, het valt allemaal onder mijn Allsecur autoverzekering.

Qua premie is Allsecur ook nog eens een van de beste, ook de klantenservice scoort een hoog gemiddelde. Ben absoluut tevreden over deze autoverzekering en autoverzekeraar, met een volle 8 laat ik dat wel blijken!

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

15069
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema