Axent

Informatie over Axent Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Axent

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Axent

Klantenservice Axent
050 - 767 65 00


Beschikbaarheid klantenservice
Ma. t/m vr. van 8.30 tot 17.30 uur.

Axent
Postbus 1372
9701 BJ Groningen

Bezoekadres:
Leonard Springerlaan 31
9727 KB Groningen

Zakelijke gegevens
  • KvK-nummer:
    02041383
  • AFM-nummer:
    12000444
Doelgroep van Axent

AXENT is een uitvaartverzekeraar met een unieke eigenschap: de verzekeraar keert bij overlijden een vooraf besproken geldsom uit zodat de klant zelf kan bepalen hoe zijn of haar uitvaart er uit komt te zien. De uitvaartverzekering van AXENT richt zich dan ook op mensen die nog niet helemaal weten welke uitvaartwensen zij hebben, maar wel alvast verzekerd willen zijn zodat nabestaanden niet met de hoge kosten voor een uitvaart worden achtergelaten.

Prijzen / premie's van Axent

Een uitvaartverzekering bij AXENT kost minder dan de gemiddelde premie voor een uitvaartpolis. Hiernaast houdt de verzekeraar ook rekening met de vraag hoeveel geld in de uitvaartmarkt waard zal zijn in de toekomst. Om ervoor te zorgen dat prijsstijgingen in de uitvaartmarkt over tientallen jaren de waarde van de verzekering doen dalen, kunnen klanten er voor kiezen om hun verzekerde bedrag automatisch te laten indexeren. Zodoende zal het bedrag automatisch worden verhoogd op basis van het Consumenten Prijs Indexcijfer (CPI).

Waarom kiezen klanten voor Axent?

Na het afsluiten van de AXENT uitvaartverzekering ben je direct verzekerd. Met ruim 60 jaar ervaring achter handen weet AXENT precies hoe mensen over hun eigen uitvaart denken. Een groot deel hiervan is nog niet zeker over zijn of haar wensen voor een uitvaart. Vaak (gemiddeld vier keer) besluit men toch voor een andere uitvaart te kiezen. Daarom biedt AXENT de mogelijkheid om gewoon altijd verzekerd te zijn en kan de klant altijd zelf kiezen hoe de uitvaart geregeld moet worden.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

17951
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema