Vergelijk 445 verzekeringen van 82 verzekeraars, 100% onafhankelijk!

Proteq

Informatie over Proteq Verzekeringen

Klantenservice, telefoonnummers, adressen, schade melden, declareren en andere informatie over Proteq

iPad actie iPad winnen?
Deel uw ervaring over een verzekeraar en maak automatisch kans op een iPad 3!

Deel zelf uw ervaring
Gegevens Proteq

Klantenservice Proteq
0900-0776 (lokaal tarief)
(072) 5 185 619 (fax)


Beschikbaarheid klantenservice
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 20.00 uur Zaterdag van 9.00 uur tot 14.00 uur..

Proteq
Postbus 600
1800 AP Alkmaar

Bezoekadres:
Umbriëllaan 10
1702 AJ Heerhugowaard

Doelgroep van Proteq

De doelgroep van Proteq bestaat uit iedereen die het liefst zo min mogelijk omkijken heeft naar de verzekeringen, maar aan de andere kant wel wil profiteren van een goede dekking. Proteq is van mening dat het uitzoeken van de verschillende verzekeringen ons relatief veel tijd kost, tijd die we lang niet altijd hebben. Door een hoop van dit werk uit handen te nemen zorgt men ervoor dat u kunt ontspannen en u zich geen zorgen hoeft te maken over de risico’s. Het prijsniveau ligt hierdoor niet bijzonder laag, aangezien men een uitgebreide service aanbiedt.

Prijzen / premie's van Proteq

Ondanks dat de prijzen en premies van Proteq niet tot de laagste van Nederland behoren betaalt u wel degelijk een eerlijke premie. Men zorgt voor een uitstekende dienstverlening en combineert dat uiteraard met een dekking die op een goede manier in elkaar zit. Daarnaast is men heel helder over de manier waarop er met de verschillende verzekeringen wordt omgegaan en betaalt u dus nooit teveel. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is er uitstekend. U betaalt een eerlijke premie en ontvangt daar een goede dekking, maar ook de uitgebreide service en hulp van Proteq voor.

Waarom kiezen klanten voor Proteq?

Klanten kiezen onder andere voor Proteq vanwege het feit dat het daar mogelijk is een hond of kat te verzekeren. Daarnaast kunt u er kiezen voor een groot aantal andere verzekeringen, waardoor u een totaalpakket samen kunt stellen. U heeft op die manier altijd met dezelfde verzekeraar te maken, waardoor u precies weet waar u aan dient te kloppen wanneer er een keer wat aan de hand is. Bovendien weet u bij Proteq in ieder geval zeker dat alles op een degelijke manier geregeld wordt. U heeft zo min mogelijk omkijken naar de verzekering en betaalt een eerlijke premie voor het geheel: wat veel mensen een hoop rust weet te bieden.

Ons pand Verzekeraar.nl
Vergelijk, kies en bespaar
Contact
Over Verzekeraar.nl:
Zij gingen u voor

Aantal vergelijkingen
door bezoekers in de
afgelopen 7 dagen:

12422
Vergelijk op Verzekeraar.nl o.a.: Monuta ANWB Ohra Inshared Centraal Beheer Achmea Unive Hema